RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog

Go Back   The Forums > Amateur Radio > Amateur Radio Data Transmissions

Amateur Radio Data Transmissions - For discussion of all modes used to send data such as APRS and packet.

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-31-2017, 1:44 PM
776's Avatar
776 776 is offline
Join Date: Jun 2009
Location: tennessee
Posts: 129
Default TCP/IP error

My I-gate been running for nearly 2 years. All at once it quit working and when I try to connect back to the server I get this error. I done screen shots of all my setting when I first connected my I-gate. I checked all of screen shots still are the same. Call on I-gate was KC4MJN-2. Thanks for any help.

Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 12-31-2017, 4:25 PM
W9BU's Avatar
Lead Wiki Manager
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
Join Date: Jul 2004
Location: Brownsburg, Indiana
Posts: 4,914

Are you sure that the server you are trying to connect to is online and accepting connections?
Lead Wiki Manager and Forum Moderator.

"The whole world's living in a digital dream. It's not really there, it's all on the screen." -- WB6ACU
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -5. The time now is 7:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions