RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Broadcastify Administration


Broadcastify Administration - Administration topics for Broadcastify.com. This forum is for Broadcastify feed providers to get support from Broadcastify Admins. Other audio questions go here: Streaming /Broadcasting / Audio Recording forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-21-2017, 9:00 AM
kgowen44's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sacramento, CA
Posts: 52
Default Broadcastify website

For some reason when accessing the website this morning, I am getting blank pages and "ERROR 503 Unavailable" message. I have tried this on different computer and different iSP's. My phone is on Verizon, Internet at home is on Comcast, and work internet (Unknown provider) Seems the feeds work fine when I go to them, plus the scanners apps work fine as well. Just wondering if I am the only one seeing this today....

Thanks,
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 12-21-2017, 9:40 AM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2002
Location: Dallas, TX
Posts: 1,061
Default

I am able to access it from a desktop machine with no issues.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-21-2017, 5:49 PM
Member
   
Join Date: Oct 2010
Location: Portland, Oregon
Posts: 182
Default

Quote:
Originally Posted by kgowen44 View Post
For some reason when accessing the website this morning, I am getting blank pages and "ERROR 503 Unavailable" message. I have tried this on different computer and different iSP's. My phone is on Verizon, Internet at home is on Comcast, and work internet (Unknown provider) Seems the feeds work fine when I go to them, plus the scanners apps work fine as well. Just wondering if I am the only one seeing this today....

Thanks,
I was also experiencing that when trying Radio Reference earlier. A 500-series error is on the Web site side, so trying different connections shouldn't help. As for the feeds, they are separate from the Web site so not surprising that they would still be working.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12-24-2017, 7:54 PM
Newbie
   
Join Date: Dec 2017
Location: Baltimore, MD
Posts: 1
Default

Anyone else having issues with Broadcastify when saving feeds to your desktop and then they are not loading on Google Chrome for PC's
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions