RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Broadcastify Administration


Broadcastify Administration - Administration topics for Broadcastify.com. This forum is for Broadcastify feed providers to get support from Broadcastify Admins. Other audio questions go here: Streaming /Broadcasting / Audio Recording forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:26 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2010
Location: Woonsocket RI
Posts: 8
Default

No joy here.
Reply With Quote
Sponsored links
  #22 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:34 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bonners Ferry, Idaho
Posts: 106
Default

I put in the IP address (174.37.110.68) from page one and it came back up. audio3.broadcastify.com wont connect by normal means
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:42 PM
Member
   
Join Date: Aug 2013
Posts: 91
Default

Sounds like DNS cache isn't correct, but the TTL on audio3.broadcastify.com looks like it's at 60 seconds (i.e. the DNS name should have the new IP in no more than 60 seconds.)
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:46 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bonners Ferry, Idaho
Posts: 106
Default

Quote:
Originally Posted by belvdr View Post
Sounds like DNS cache isn't correct, but the TTL on audio3.broadcastify.com looks like it's at 60 seconds (i.e. the DNS name should have the new IP in no more than 60 seconds.)
Should have thought of that. I flushed my DNS and now it connects.

Thanks again
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:04 PM
Newbie
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4
Default auido 3

My source client Delaware county fire-ops ch1 still will not connect with auido 3 . Keeps showing unable to connect to a Icecast server. Any Help ?
Reply With Quote
Sponsored links
  #26 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:17 PM
ka8zay's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2011
Location: Troy, OH
Posts: 69
Default

Quote:
Originally Posted by station09 View Post
My source client Delaware county fire-ops ch1 still will not connect with auido 3 . Keeps showing unable to connect to a Icecast server. Any Help ?
Flush your DNS/Reboot your computer.
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:34 PM
Newbie
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4
Default auido 3

I tired a reboot of the computer still shows up saying unable to connect to a Icecast2server. Thank you for your help. Was working great about 2 hours ago. Not sure what you mean by Flash your DNS.
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:35 PM
ka8zay's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2011
Location: Troy, OH
Posts: 69
Default

Assuming you are on a windows computer, open the command prompt and type ipconfig /flushdns
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 02-12-2018, 3:43 PM
Newbie
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4
Default

I did the command prompt, It now says Source client connected to a Icecast 2 server. But when i try to connect to it. It comes up saying 404 not available. All was find a few hours ago. All seems find on my end. Please help. Thank you Sir.
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old 02-12-2018, 5:13 PM
W8RMH's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jan 2009
Location: Grove City, Ohio (A Bearcat not a Buckeye)
Posts: 7,311
Default

https://forums.radioreference.com/br...udio3-ded.html
__________________
SKYWARN SPOTTER Unication G4 Home Patrol 2 BCD996XT BR330T Bearcat 4
Columbus Police Dispatch - Citywide (Ohio MARCS P25)
Reply With Quote
  #31 (permalink)  
Old 02-12-2018, 5:23 PM
mule1075's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jan 2003
Location: Washington Pa
Posts: 2,318
Default

Quote:
Originally Posted by W8RMH View Post
Post #17
__________________
Uniden BCD536HPx2/250D Motorola HT1000/GM360
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old 02-12-2018, 9:46 PM
kgowen44's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sacramento, CA
Posts: 60
Default Broadcastify drop

Hello there is anybody else having issues with their feeds dropping? Mine just dropped about 15 minutes ago and came back up I am wondering if there still an outage going on. My Internet connection is working fine
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old 02-12-2018, 10:07 PM
flythunderbird's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Oct 2012
Location: Grid square EM99fh
Posts: 778
Default

No problems here. My feeds are on Audio1 and Audio9.
__________________
Glenn
"Yeah, I have some radios ... I listen to some stuff ..."
Live Long and Monitor!
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old 02-12-2018, 10:45 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Oct 2012
Location: Clinton, Iowa
Posts: 213
Default

Yes, mine dropped again also
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old 02-12-2018, 10:49 PM
j0atm0n's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Sep 2015
Location: Wapakoneta Ohio
Posts: 101
Default

mine dropped as well same as earlier today when Server 3 went down.
deja vu all over again ..
no email notification yet of it going off line either .

:edit:
Seems like every time i post that mine went down, it comes right back after i hit submit ..

Last edited by j0atm0n; 02-12-2018 at 10:51 PM.. Reason: updated status
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old 02-12-2018, 11:04 PM
kgowen44's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sacramento, CA
Posts: 60
Default

Are you guys are having issues on audio 3? I did a bunch of troubleshooting on my end and it may not even be me
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old 02-12-2018, 11:11 PM
j0atm0n's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Sep 2015
Location: Wapakoneta Ohio
Posts: 101
Default

Quote:
Originally Posted by kgowen44 View Post
Are you guys are having issues on audio 3? I did a bunch of troubleshooting on my end and it may not even be me
Yes its been going offline online intermittently all day ever since the initial server crash .
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old 02-12-2018, 11:28 PM
kgowen44's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sacramento, CA
Posts: 60
Default

Did anyone else send a ticket for issues still occurring? I already did
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old 02-13-2018, 12:01 AM
kgowen44's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sacramento, CA
Posts: 60
Default

Yea. Really odd. I had 50 users / then 30. Then drop. Has anyone else submitted a ticket?
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old 02-13-2018, 12:44 AM
j0atm0n's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Sep 2015
Location: Wapakoneta Ohio
Posts: 101
Default

No, i haven't started a ticket ,
I figured they are probably already aware of it and monitoring it since the issue around noon when it initially crashed and transferred to a over new machine.

It just seems to come and go randomly almost like a configuration error or something , im sure it'll get fixed when they get a chance.
Attached Images
 
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 3:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions