RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Broadcastify Administration


Broadcastify Administration - Administration topics for Broadcastify.com. This forum is for Broadcastify feed providers to get support from Broadcastify Admins. Other audio questions go here: Streaming /Broadcasting / Audio Recording forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #61 (permalink)  
Old 02-15-2018, 9:44 AM
joeuser's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2014
Location: North Central Kansas
Posts: 1,611
Default

Still noting issues - for the record. As usual for this server.
__________________
HP-1E,BCD436HP(2),996XT,396XT(3),396T.BCT15X(5).BC250 &296D,780XLT(3).PSR600(2)&800(2).Pro-197(3),164(2),163,2006(2),2001,42,37,21A.TRX-100XLT.DX-440.CenterFire-MultiBand&Discone,ST2,Spider
Reply With Quote
Sponsored links
  #62 (permalink)  
Old 02-15-2018, 9:45 AM
joeuser's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2014
Location: North Central Kansas
Posts: 1,611
Default

Issues continue with audio3, per usual
__________________
HP-1E,BCD436HP(2),996XT,396XT(3),396T.BCT15X(5).BC250 &296D,780XLT(3).PSR600(2)&800(2).Pro-197(3),164(2),163,2006(2),2001,42,37,21A.TRX-100XLT.DX-440.CenterFire-MultiBand&Discone,ST2,Spider
Reply With Quote
  #63 (permalink)  
Old 02-15-2018, 9:45 AM
Tech792's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Mar 2003
Location: Central NJ
Posts: 1,532
Default

My feed has been bouncing the last few hours on #3. My 2nd feed on #1 is fine.
Reply With Quote
  #64 (permalink)  
Old 02-15-2018, 9:51 AM
Bill1426's Avatar
Member
   
Join Date: Dec 2007
Location: In Front Of My Computer
Posts: 133
Default

+1 (audio3)
I've also noticed that if I try to listen to other feeds (audio1 & 9), I am getting a request for a password from the server.. ;o(
Reply With Quote
  #65 (permalink)  
Old 02-15-2018, 10:19 AM
kgowen44's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sacramento, CA
Posts: 86
Default

Hi all

I noticed a large drop this morning (probably like 4 am or so. Pacific tone. Also, I notice an hour missing on the stats log
Reply With Quote
Sponsored links
  #66 (permalink)  
Old 02-15-2018, 11:49 AM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2000
Location: Shavano Park, TX
Posts: 8,942
Default

Quote:
Originally Posted by joeuser View Post
Still noting issues - for the record. As usual for this server.
What issues are you experiencing?
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #67 (permalink)  
Old 02-15-2018, 12:07 PM
Bill1426's Avatar
Member
   
Join Date: Dec 2007
Location: In Front Of My Computer
Posts: 133
Default

For me the issue is audio3. I restart the feed, and wait a few minutes, and when I check the audio feed, it can't connect (I've tried, Media Player, Flash player, etc.) So I have stopped my feed for now.
And a few hours ago, I've also noticed that if I try to listen to other feeds (audio1 & 9), I am getting a request for a password from the server..
Reply With Quote
  #68 (permalink)  
Old 02-15-2018, 12:58 PM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2000
Location: Shavano Park, TX
Posts: 8,942
Default

I think there was a slight network hick-up in one of the data centers that hosts our audio servers early this morning. It cleared up pretty quickly by itself.

Here are the current stats for our master audio servers. There are no anolmolies to report. There is not any abnormal amount of feeds offline on either of the 3 servers.

Folks, streaming is hard. There are a lot of things that can go wrong between our servers and your devices. Especially when it comes to last mile delivery of the content. Stuff happens. Be patient.
Attached Images
 
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #69 (permalink)  
Old 02-15-2018, 1:25 PM
Tech792's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Mar 2003
Location: Central NJ
Posts: 1,532
Default

The last drop was 7:42 est am this morning. Been good since.
Reply With Quote
  #70 (permalink)  
Old 02-15-2018, 2:41 PM
Chronic's Avatar
Member
   
Join Date: Nov 2004
Posts: 272
Default

Why cant audio 3 be fixed , it has had issues for a very very long time , it is the most unreliable server on broadcastify . Why is that ?
Reply With Quote
  #71 (permalink)  
Old 02-15-2018, 7:47 PM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2000
Location: Shavano Park, TX
Posts: 8,942
Default

Quote:
Originally Posted by Chronic View Post
Why cant audio 3 be fixed , it has had issues for a very very long time , it is the most unreliable server on broadcastify . Why is that ?
I think you are succumbing to a confirmation bias. audio3 over the years has been on 3 different servers. It's been built from scratch twice (just like the other audio servers).

audio1 and audio3 shared the same failover server during different points in their lives.

It's either a coincidence or confirmation bias by certain folks. I have a LOT of feeds that cover all three master servers and I've not seen any trends to ever indicate that one server is better than the other.
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #72 (permalink)  
Old 02-16-2018, 7:58 AM
joeuser's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2014
Location: North Central Kansas
Posts: 1,611
Default

Forgive me, if i don't go through the usual support hoops. I'm tired of that. At any rate, it seems to be working for now.
__________________
HP-1E,BCD436HP(2),996XT,396XT(3),396T.BCT15X(5).BC250 &296D,780XLT(3).PSR600(2)&800(2).Pro-197(3),164(2),163,2006(2),2001,42,37,21A.TRX-100XLT.DX-440.CenterFire-MultiBand&Discone,ST2,Spider
Reply With Quote
  #73 (permalink)  
Old 02-27-2018, 1:29 PM
NFR85's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 550
Default

Having problems now. Cleared all my cookies history, Different browsers and PCs and load up and X. Only works on cellphone. No issues with feeds being offline.
Reply With Quote
  #74 (permalink)  
Old 02-27-2018, 1:37 PM
NFR85's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 550
Default

Quote:
Originally Posted by NFR85 View Post
Having problems now. Cleared all my cookies history, Different browsers and PCs and load up and X. Only works on cellphone. No issues with feeds being offline.
I use Real-player Winamp get this error message. And all the feeds have this X on it.
Attached Images
  
Reply With Quote
  #75 (permalink)  
Old 02-27-2018, 2:20 PM
NFR85's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 550
Default

Quote:
Originally Posted by NFR85 View Post
I use Real-player Winamp get this error message. And all the feeds have this X on it.
Anyone else having the same problem?
Reply With Quote
  #76 (permalink)  
Old 02-27-2018, 2:21 PM
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Dec 2002
Location: Hoschton, Georgia
Posts: 554
Default

We're investigating, a few other people reported the problem to us via support tickets.
Reply With Quote
  #77 (permalink)  
Old 02-27-2018, 2:25 PM
Live Audio Administrator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Dec 2002
Location: Hoschton, Georgia
Posts: 554
Default

You should be able to access our feed again now.
Reply With Quote
  #78 (permalink)  
Old 02-27-2018, 2:26 PM
NFR85's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 550
Default

Quote:
Originally Posted by GordonE View Post
You should be able to access our feed again now.
I'am. Thank You Gordon for researching this problem.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 7:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions