RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Broadcastify Administration


Broadcastify Administration - Administration topics for Broadcastify.com. This forum is for Broadcastify feed providers to get support from Broadcastify Admins. Other audio questions go here: Streaming /Broadcasting / Audio Recording forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:50 PM
hosehead88's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2002
Location: Central PA
Posts: 320
Default Issues again?

Suddenly a whole bunch of sites are showing offline. Server maintenance?

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
__________________
FTM-PTB-EGH
West Shore Bureau of Fire
TRX-2/996XT/PSR-600(x2)/PSR-500/Pro-2096/Pro-2055/Pro-97/Pro-2026/Pro-2036

Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:51 PM
n0nhp's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2005
Location: Grand Junction
Posts: 671
Default

Looks like Audio 3 is off line, audio1 is ok
__________________
N0NHP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:52 PM
j0atm0n's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Sep 2015
Location: Wapakoneta Ohio
Posts: 97
Default

Just got the email that mine went down 16 min ago. Looks like outages again.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:54 PM
Tech792's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Mar 2003
Location: Central NJ
Posts: 1,484
Default

Thats a relief.........thought it was on my end...

Last edited by Tech792; 02-12-2018 at 2:03 PM..
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:54 PM
scottct1's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2005
Location: Newington, Connecticut
Posts: 43
Default Is audio3 down?

Getting notices in my email that my feed is down.

Checking the machine it is trying to connect to audio3.broadcastify.com but is not getting connected.

Was working fine about 30 minutes ago.

Anyone else?
__________________
Scott
SatelliteGuys.US
MultiChannel News
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:56 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bonners Ferry, Idaho
Posts: 62
Default

Me too, lost connection about a half hour ago.

Last edited by kb7gjy; 02-12-2018 at 1:59 PM.. Reason: added time frame
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:57 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Apr 2006
Location: Lebanon, PA.
Posts: 99
Default

Both my feeds are down also.
__________________
Gary
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 02-12-2018, 1:59 PM
Mylan's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Oct 2004
Location: Wheeling, WV
Posts: 462
Default

must be a yes on 3
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:03 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jan 2004
Location: Texas
Posts: 1,194
Default

Mine's down too. Error message says that Scanner Cast cannot connect to Audio3.broadcastify.com
__________________
DFW333
Incidentpage.net
Hotline Dispatcher
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:03 PM
Newbie
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2014
Location: Fauquier, VA
Posts: 2
Default

yep, getting ScannerCast PUSH Error 101 saying it cannot connect to server audio3
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:04 PM
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2010
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 40
Default

i logged a ticket with broadcastify
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:05 PM
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2010
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 40
Default

Just got a reply... Audio 3 server died... in process of replacing...
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:07 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jan 2004
Location: Texas
Posts: 1,194
Default

Quote:
Originally Posted by cobraultra View Post
Just got a reply... Audio 3 server died... in process of replacing...
ETA on completion?
__________________
DFW333
Incidentpage.net
Hotline Dispatcher
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:11 PM
Member
   
Join Date: Aug 2013
Posts: 41
Default

Quote:
Originally Posted by cobraultra View Post
Just got a reply... Audio 3 server died... in process of replacing...
I would think this would be a great use of a virtual machine.
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:12 PM
kgowen44's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sacramento, CA
Posts: 43
Default

Yep. I am down as well. I believe my feeds are also on audio3
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:12 PM
scottct1's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Feb 2005
Location: Newington, Connecticut
Posts: 43
Default

Back online now.
__________________
Scott
SatelliteGuys.US
MultiChannel News
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:12 PM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Dec 2000
Location: San Antonio, TX
Posts: 8,951
Default

audio3 died - we failed it over to a new box.

If you are using a barix streaming device the new ip address is 174.37.110.68

Otherwise, stop and start your feed and all should be well if you are on audio3
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:13 PM
j0atm0n's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Sep 2015
Location: Wapakoneta Ohio
Posts: 97
Default

mine just came back up



And now its back down again

Last edited by j0atm0n; 02-12-2018 at 2:17 PM..
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:18 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bonners Ferry, Idaho
Posts: 62
Default

Mine still wont connect
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old 02-12-2018, 2:20 PM
j0atm0n's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Sep 2015
Location: Wapakoneta Ohio
Posts: 97
Default

and back up again .. for now ..

Kb7gjy .. Disconnect your encoders , wait 1-2 min than try to restart encoders.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 6:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions