RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Broadcastify / Live Audio Listener Support


Broadcastify / Live Audio Listener Support - This forum will act as a place for individuals who listen to feeds to provide comments or concerns about specific feeds. All feed providers should monitor this forum for feedback on their feeds.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 08-07-2017, 3:58 PM
Member
   
Join Date: Jul 2014
Posts: 9
Default can't listen to any feeds today

Any feed I try (with web player), I get a popup window saying
"Feed has disconnected from the server. This could be due to a power outage, network connection problem, or server problem. Click OK to restart the player. If the player fails to connect then the feed might be down for an extended timeframe."

I click OK, and it pops up again, ad infinitium.

I've tried many different feeds that are definitely online, same problem.

Tried clearing my cookies and disabling AdBlock, no affect.

Firefox 54 on Linux.

thanks,
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 08-07-2017, 4:03 PM
Member
   
Join Date: Jul 2014
Posts: 9
Default

heh, sorry to bother y'all, I fixed it by installing Flash.

side-note: you should stop requiring Flash, it is dying fast.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-07-2017, 4:17 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3,305
Default

Quote:
Originally Posted by JonnoN View Post
heh, sorry to bother y'all, I fixed it by installing Flash.

side-note: you should stop requiring Flash, it is dying fast.
When listening to feeds, you are not limited to Flash, you can choose any of these players that are offered for the feeds:

Windows Media Player
Real Player
iTunes
Winamp
HTML5 Web Player
Flash Web Player
Java Web Player

.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08-07-2017, 4:21 PM
mule1075's Avatar
Member
   
Join Date: Jan 2003
Location: Washington Pa
Posts: 1,573
Default

Quote:
Originally Posted by JonnoN View Post
heh, sorry to bother y'all, I fixed it by installing Flash.

side-note: you should stop requiring Flash, it is dying fast.
The default player is html5 has been for sometime .

Sent from my SM-S907VL using Tapatalk
__________________
Uniden 125at/250d/9000xlt/780xlt/796d/996t/346xt/2x396xt/996xt/HP-1E/436HP
Radio Shack Pro-2006/160/197/18.AOR 8200MK3
Reply With Quote
Reply

Tags
web player issue

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 5:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions