RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Broadcastify / Live Audio Listener Support


Broadcastify / Live Audio Listener Support - This forum will act as a place for individuals who listen to feeds to provide comments or concerns about specific feeds. All feed providers should monitor this forum for feedback on their feeds.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 08-15-2017, 11:08 PM
firerick100's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Sep 2004
Location: wolcott ct
Posts: 749
Default Feed archive issue

I am able to get feed archives on my iphone but when i bring them up on ipad there is no play button or anyway to play it and it worked a few weeks ago and now it does not, anyone having any issues
__________________
785 D -396T-15 x-( 3) 996 xt's, 396 xt - Ht 1250 (VHF)
Ht 1550 xls (UHF),HT 1550 xls (vhf),MTS 2000 type 3
Rickbryce@twitter
www.rescue9photography.com
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 08-16-2017, 6:23 AM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Nov 2010
Location: PA
Posts: 43
Default

Same here for weeks...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-16-2017, 7:30 AM
firerick100's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Sep 2004
Location: wolcott ct
Posts: 749
Default

Quote:
Originally Posted by jluisi86 View Post
Same here for weeks...
I it must be a issue on their end then but its odd thta its ok on the phone but not on the ipad, basically same thing. I hope they are able to fix it.
__________________
785 D -396T-15 x-( 3) 996 xt's, 396 xt - Ht 1250 (VHF)
Ht 1550 xls (UHF),HT 1550 xls (vhf),MTS 2000 type 3
Rickbryce@twitter
www.rescue9photography.com
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08-16-2017, 6:25 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 369
Default

Quote:
Originally Posted by firerick100 View Post
I am able to get feed archives on my iphone but when i bring them up on ipad there is no play button or anyway to play it and it worked a few weeks ago and now it does not, anyone having any issues
This issue and solution?

https://forums.radioreference.com/br...hives-ios.html
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 08-16-2017, 6:58 PM
firerick100's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Sep 2004
Location: wolcott ct
Posts: 749
Default

Quote:
Originally Posted by Kingscup View Post
Thanks i did that and works, must be the new software update on IOS that changed this
__________________
785 D -396T-15 x-( 3) 996 xt's, 396 xt - Ht 1250 (VHF)
Ht 1550 xls (UHF),HT 1550 xls (vhf),MTS 2000 type 3
Rickbryce@twitter
www.rescue9photography.com

Last edited by firerick100; 08-16-2017 at 7:07 PM..
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 5:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions