RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Broadcastify / Live Audio Listener Support


Broadcastify / Live Audio Listener Support - This forum will act as a place for individuals who listen to feeds to provide comments or concerns about specific feeds. All feed providers should monitor this forum for feedback on their feeds.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-11-2017, 10:04 AM
Member
   
Join Date: Jan 2014
Posts: 18
Default Player won't play

Hi everyone,

I have the Broadcastify window displayed. It shows Online and the Play button is visible, however, when I push Play, the button doesn't change into the Pause button.

The only recent change to my computer is the addition of FreeCommnader XE - a free file explorer program that replaces the VERY terrible MS File Explorer bundled with Windows 10. Could this have something to do with my issue? Somehow, I doubt it. Opinions? Thanks.
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 12-11-2017, 10:07 AM
Member
   
Join Date: Jan 2014
Posts: 18
Default Player won't play

Hi everyone,

I have the Broadcastify window displayed. It shows Online and the Play button is visible, however, when I push Play, the button doesn't change into the Pause button.

The only recent change to my computer is the addition of FreeCommnader XE - a free file explorer program that replaces the VERY terrible MS File Explorer bundled with Windows 10. Could this have something to do with my issue? Somehow, I doubt it. Opinions? Thanks. Sorry for posting twice. Admin - perhaps you can delete my first post without the attachment.

I attached a pic.
Attached Images
 
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-11-2017, 11:54 AM
Member
   
Join Date: Sep 2006
Location: Southern California
Posts: 125
Default

Have you tried any of the other players in the drop down menu on the previous page?

When I pick Windows Media Player, I get a pop up window (Windows 7) that allows me to chose another player of my own. I can use the VLC player that I installed on my laptop.
__________________
No man has a good enough memory to be a successful liar. -- Abraham Lincoln

Last edited by bb911; 12-11-2017 at 12:14 PM.. Reason: added info.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12-11-2017, 12:32 PM
Member
   
Join Date: Jan 2014
Posts: 18
Default

Hi bb911. I went to the previous page and re-chose the HTML5 player and now it works! I think I was using it originally but something must have gone wrong. Seems to work now.

Many thanks !!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 12-11-2017, 6:43 PM
Member
   
Join Date: Sep 2006
Location: Southern California
Posts: 125
Default

You're welcome.
__________________
No man has a good enough memory to be a successful liar. -- Abraham Lincoln
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 12-13-2017, 8:13 AM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Nov 2010
Location: Res21cue
Posts: 309
Default

I am having the same issue. Windows Media Player, VLC, Java all work but "Web Player" will not work no matter what browser I use
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 12-22-2017, 2:42 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Apr 2011
Location: Somerset , Wisconsin
Posts: 43
Default

Quote:
Originally Posted by Res21cue View Post
I am having the same issue. Windows Media Player, VLC, Java all work but "Web Player" will not work no matter what browser I use
Same here. It will *eventually* start playing after reloading the page a LOT of times..If I'm lucky. Did the web player get changed recently ? It used to load and play every time, the first time. Something weird I do notice is when I play using Media Player for a minute or so and then go back to the web site, it'll work..not sure if the web player isn't directing to the relay server properly or at all..Just somethin that started recently
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 12-22-2017, 2:45 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Nov 2010
Location: Res21cue
Posts: 309
Default

I found out my problem.

I had a long time ago bookmarked the RadioReference Page with the feed I listen to.

That was the problem.

I deleted that page and replaced it with the equilivemt from Broadcastify and all is well. “Webplayer” was replaced with HTML 5 Player and works perfect.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 12-22-2017, 2:54 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Apr 2011
Location: Somerset , Wisconsin
Posts: 43
Default

Quote:
Originally Posted by Res21cue View Post
I found out my problem.

I had a long time ago bookmarked the RadioReference Page with the feed I listen to.

That was the problem.

I deleted that page and replaced it with the equilivemt from Broadcastify and all is well. “Webplayer” was replaced with HTML 5 Player and works perfect.
Ok..The page I use is bookmarked(for my own feed) and is using the HTML5 player. I've tried the flash player version using /webflash at the end of the page instead of just /web and it gives me the red X until reloading the page(with and without using the shift key) will finally start..it's weird
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 12-23-2017, 9:15 PM
SlipNutz15's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Aug 2005
Location: Mifflintown, PA
Posts: 420
Default

I agree. The website fails to play across multiple browsers and on multiple different computers and networks for me.
__________________
G. Stottle KB3THR
http://www.centralpascanner.com
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 12-24-2017, 10:10 PM
Kel's Avatar
Kel Kel is offline
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2002
Location: SW 2-18-26-W2
Posts: 326
Default

Say problem doesn’t work on mine either,worked fine for years must be issue on there side?
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 12-25-2017, 3:14 AM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Apr 2011
Location: Somerset , Wisconsin
Posts: 43
Default

Weird thing..I can go to the Top Listeners feed on the main site which is usually Chicago and load the HTML5 player and play it for a few seconds(weird it works)...then go back to the feed I have trouble with(mine) and it starts to play..not sure if that'll help any with trackin down the problem or not
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 12-25-2017, 4:59 PM
Kel's Avatar
Kel Kel is offline
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2002
Location: SW 2-18-26-W2
Posts: 326
Default

Same thing here,I do that also and then it will work,try it next day and nothing again until I do the same thing you did?
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 01-11-2018, 1:58 AM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Apr 2011
Location: Somerset , Wisconsin
Posts: 43
Default

Whatever ya guys did made it work now..sofar each time I load the player with a web browser..it works..Thanks for looking into it..If it starts to not work again, I'll return to this thread
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 02-16-2018, 9:51 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Apr 2011
Location: Somerset , Wisconsin
Posts: 43
Default

Hiya - The issue has returned again.. Same as before where I can load the feed/HTML5 player for the "Top Listeners" on the main page and then reload the page for my feed and it'll start streaming..just a heads-up
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 03-10-2018, 10:42 AM
Member
   
Join Date: Mar 2009
Location: Indiana
Posts: 159
Default Several Feeds Acting Strangly

Some local feeds such as Marion Co IND show online and have listeners. My timer isn't moving. Trying to use the alternate by pressing the arrow above, etc. is not working.
Checking other feeds such as LA and Chicago and they are playing fine.
Is something odd going on with my computer (used 3 different browsers) or is there something else happening? Marion County was not the only one checked and acting that way.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 03-10-2018, 10:52 AM
Chronic's Avatar
Member
   
Join Date: Nov 2004
Posts: 228
Default

Try going to Broadcastify and trying them from there , this has been going on for awhile on certain feeds
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 03-10-2018, 10:55 AM
Member
   
Join Date: Mar 2009
Location: Indiana
Posts: 159
Default

That is where I was I thought.

https://www.broadcastify.com/listen/feed/4628/web

Last edited by scansalot52; 03-10-2018 at 12:35 PM.. Reason: added link
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old 03-23-2018, 8:30 AM
Newbie
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Aug 2013
Location: Versailles, MO
Posts: 2
Default

I think it has to do with security of the Broadcastify page. If I go directly to a player page (from my shortcut) it says 'not secure' on my browser. If I go thru the main broadcastify page then it says secure on the main page, but still not secure on the player page, but still plays.
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old 04-11-2018, 7:02 AM
Newbie
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lynn, MA
Posts: 1
Default

Same issue using Chrome. Went to advanced settings and shut off "protect you and your device from dangerous sites" switch. Seems to work fine now
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 2:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions