RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Database Discussion Forum


Database Discussion Forum - This forum is for questions about the database such as how to use it, layout or usability issues or suggestions for improvement. It is not for pointing out wrong information or getting help with programming.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 08-08-2018, 4:33 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2002
Location: Joplin Mo
Posts: 494
Default Site not showing up in state lstings

A site "attributed" to Branson, Missouri in the multi-state energy company "Entergy" does not show up in the trunked systems in Missouri nor in the appropriate county (Taney)

Branson, MO Site Details (Entergy (P25))

Other multi-state systems show up in each state for which there is a location in the database.

There is no license shown for this site - is this the reason when I look for it in Missouri it does not show up? Heard the control channel again today and some "neighbors" are different and could not find till I looked in Arkansas.

Or some error that is fixable?


W
__________________
Wally Bloss, WB0BAV
HTTP//www.wallybloss.com
A Human
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 08-08-2018, 4:47 PM
troymail's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2002
Location: Supply, NC
Posts: 9,804
Default

The main system page (https://www.radioreference.com/apps/db/?sid=8202) doesn't list a site county for that (and many other) site(s). The site details also report "No location and range data available for this site". One or both of these might be the problem.
__________________
Unication G5(UHF)
TRX-2,TRX-1,WS1098,1088x2,1095,1080, PSR1080,PSR500,PRO96
BCD536,436,396T,BC296D,245XLT,600XLT,IV,VX-8R,MD-390
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-08-2018, 8:24 PM
mtindor's Avatar
OH/WV DB Admin
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2006
Location: Carroll Co OH / EN90LN
Posts: 6,839
Default

The unknown sites/locations in that system probably should have been in the wiki instead. Handy to have them in the DB, but not handy without county/state information. I have been told in the past that there are to be no trunked sites listed without a county/state associated with them. I've been told in the past that if I want to keep them in the database while their exact location is unknown, I would need to put a county in for them (and thus reasonably be able to estimate that the site was somewhere within that county). For the systems in the database that I touch, I was able to keep some sites and add the county because I had confidence that they were in that county, but other sites I had to move to the wiki.

Unless something has changed policywise, that is likely how the Entergy admins should handle those current sites that do no list a county/state.

Mike
__________________
Mike / AA8IA - Email: my RR username @gmail
SDS100/BCD436HP/PSR500/PRO197/TRX-1/Airspy R2(x2)/Airspy HF+

If I PM you about a submission, please reply promptly or your submission may be rejected.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08-09-2018, 8:17 AM
troymail's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2002
Location: Supply, NC
Posts: 9,804
Default

Interestingly, the site that I think is in question actually says it is in Branson MO so I'm not sure why (at least for that one) there is no location data associated with it.

I do see lots of other sites which almost look like placeholders. That is - I've seen some systems in the past that listed a "sequence" of 'assumed' sites with no other information/data (such as a frequency) associated with them - admins corrected that upon being notified. However, since these have at least one frequency, they are all probably gathered from site "neighbor" data from some other site. These do seem like they are of some value for getting other users to try and monitor/find these sites and submitted more complete data. I think the policy - as you've stated - is that these should be on a wiki and not in the database. However, they seem to be in somewhat of a grey area except for the fact that submitted information is supposed to be based on observed/monitored activity.....
__________________
Unication G5(UHF)
TRX-2,TRX-1,WS1098,1088x2,1095,1080, PSR1080,PSR500,PRO96
BCD536,436,396T,BC296D,245XLT,600XLT,IV,VX-8R,MD-390
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 08-09-2018, 8:55 AM
kma371's Avatar
Global DB Admin
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Feb 2001
Location: Central Valley, CA
Posts: 5,955
Default

Branson is colocated in two counties, that might be part of the reason it doesn't have a county assigned. If anything, it can be changed to MO-Unknown county wise for it to show up. There are some AR ones that could be changed as well so they at least show up for AR state wise, same with the unknown TX ones.

Additionally, MO isn't listed as a state associated with this system at all, that's the first reason it doesn't show up.

Last edited by kma371; 08-09-2018 at 9:03 AM..
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 7:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions