RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Forums Administration


Forums Administration - For administrative questions about the forums or problems with its use. Before you ask, did you read here first?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03-09-2017, 6:24 PM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Mar 2005
Location: Gilcrest, CO
Posts: 948
Default RSS feed issues with the Whistler Scanners forum

It appears the RSS link for the Whistler Scanners forum is encoded improperly as follows:
forums.radioreference.com/external.php?type=RSS2&forumids=247

It appears it should rather be the following (excluding the "amp;" contained in the above line):
forums.radioreference.com/external.php?type=RSS2&forumids=247

Just an FYI...

I was wondering why I was seeing all sorts of new threads not pertaining to Whistler scanners.

Shawn
Reply With Quote
Sponsored links
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 3:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions