RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Forums Administration

Forums Administration - For administrative questions about the forums or problems with its use. Before you ask, did you read here first?

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03-17-2017, 11:16 PM
N4CYA's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Nov 2004
Location: GA!
Posts: 1,668
Default Login issue

When I try to login it tells me invalid login user then when I try to click login it logs me in? Not sure what causes the issue. It's been doing this for the last couple of days.

Last edited by N4CYA; 03-17-2017 at 11:28 PM..
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 03-18-2017, 1:47 AM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,851
Default

If you haven't already, please see this existing thread:
Problem with login redirect

Hope this helps,
__________________
73 QDP
  #3 (permalink)  
Old 03-18-2017, 1:31 PM
DJ11DLN's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Mar 2013
Location: Mudhole, IN
Posts: 1,081
Default

Quote:
Originally Posted by QDP2012 View Post
If you haven't already, please see this existing thread:
Problem with login redirect

Hope this helps,
Both this thread and the one linked did not work under "Today's Posts." This one opened from the main "Forums Home," but when I clicked on your link, I got the same result as I got prior. Something definitely odd going on.
Attached Images
 
__________________
If it looks stupid but it works...it ain't stupid.
  #4 (permalink)  
Old 03-18-2017, 1:47 PM
MikeOxlong's Avatar
Forums Manager/Global DB Admin
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Ontario
Posts: 9,367
Default

This is being looked into. I suspect the recent security updates Lindsay made has caused this.

Please follow the thread in the System Wide Administration forum for updates.
__________________
Mike.

Sorry but I don't accept PM's. Please use email instead.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 3:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions