RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog

Go Back   The Forums > Site Administration Forums > Forums Administration

Forums Administration - For administrative questions about the forums or problems with its use. Before you ask, did you read here first?

Closed Thread
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03-26-2017, 4:33 PM
eaf1956's Avatar
  Shack Photos
Shack photos
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
Join Date: May 2007
Location: Evansville, IN
Posts: 1,606
Default Invalid Thread

Invalid Redirect URL (The Forums - Search Results)

I get this almost every time I log into the Forums.
Current scanners:BCD 996XT,BCD996P2
BCD536HP (2)
Ham Gear: Icom 7000, U82, V82, V8, IC 2820, MD2017, Vertex Standard EVX 539, MD 9600, CS 800D, and a YAESU FTM400DR
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 03-26-2017, 4:43 PM
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,892

A lot of us are still having this problem. Please see the ongoing discussion about this at:
Firefox Complains RR Not Secure.

Hope this helps,
73 QDP

Last edited by KevinC; 03-27-2017 at 7:48 PM..
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -5. The time now is 10:05 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions