RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Forums Administration


Forums Administration - For administrative questions about the forums or problems with its use. Before you ask, did you read here first?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 04-13-2017, 8:03 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ottawa Illinois
Posts: 823
Default Log in issue

Every time i go and log in i get...

Invalid Redirect URL (Illinois Radio Discussion Forum - The RadioReference.com Forums)

Just giving y'all a heads up
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 04-13-2017, 10:26 PM
W8RMH's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jan 2009
Location: Grove City, Ohio (Bearcat not a Buckeye)
Posts: 6,856
Default

They are aware and working on the problem.

https://forums.radioreference.com/fo...gin-issue.html
__________________
SKYWARN SPOTTER Unication G4 BCD436HP-DMR Home Patrol 2 BCD996XT BR330T
Columbus Police Dispatch - Citywide (Ohio MARCS P25)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 04-15-2017, 9:37 PM
W9NES's Avatar
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Sep 2004
Location: Indianapolis,Indiana
Posts: 5,800
Default

I also have been getting the same problem.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 05-01-2017, 12:53 AM
bravo14's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lower part of the NW FL area
Posts: 2,892
Default

I still get the errors on my computer. Now my phone is seeing the error as of now.
__________________
Radios Alinco DJ-X10T IC-F43GT BCD396XT PSR-800 BCD536HP BCD436HP HomePatrol-1
YouTube http://www.youtube.com/user/staugfl1991 (videos)
YouTube http://www.youtube.com/user/scannerfreak91 (Scanners)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 05-01-2017, 8:16 AM
Saint's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2002
Location: Fort Erie Ontario Canada
Posts: 2,191
Default error

Quote:
Originally Posted by nick223 View Post
Every time i go and log in i get...

Invalid Redirect URL (Illinois Radio Discussion Forum - The RadioReference.com Forums)

Just giving y'all a heads up
It seems to be fix now, I am not having the problem anymore.
Steve
__________________
Uniden BC396T Scanner, ARC396T PRO Software

Elad FDM-S2 HF SDR Radio + Software for HF
Wellbrook Antenna ALA1530LNPro IMPERIUM
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 05-01-2017, 9:33 AM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ottawa Illinois
Posts: 823
Default

Quote:
Originally Posted by Saint View Post
It seems to be fix now, I am not having the problem anymore.
Steve
it's not completely fixed. i still get the invalid but not like i used too ...
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 05-05-2017, 3:32 PM
majoco's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
 
Join Date: Dec 2008
Location: New Zealand
Posts: 2,414
Default

When you get the error message, just click on "Forums", top centre - done.
__________________
Cheers - Martin ZL2MC - Palmerston North
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 05-06-2017, 10:22 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Feb 2004
Location: Louisville, KY
Posts: 5,300
Default

This issue isn't confined to the RR forums. There are also some other sites I visit requiring a log-in which show this same behavior. So I think it is a Firefox thing.

Oddly enough, if you mis-enter a user name or password and get prompted to re-enter it, then after doing so, the forum behaves as it "used to".
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 05-06-2017, 11:05 PM
Ensnared's Avatar
Member
   
Join Date: Jan 2004
Location: Waco, Texas
Posts: 2,546
Default

I ignore the message and go to forums.
__________________
"Born to Lose, Lived to Win" Lemmy Kilmister
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 05-07-2017, 3:53 AM
majoco's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
 
Join Date: Dec 2008
Location: New Zealand
Posts: 2,414
Default

I use Chrome so it can't be a Firefox issue.
__________________
Cheers - Martin ZL2MC - Palmerston North
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions