RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Forums Administration

Forums Administration - For administrative questions about the forums or problems with its use. Before you ask, did you read here first?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-01-2017, 12:31 AM
DJ11DLN's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Mar 2013
Location: Mudhole, IN
Posts: 1,081
Default "RS Store Closing" thread glitch

This thread for some time now has shown an additional page beyond what is current. Clicking on it simply returns me to the last page. It doesn't exactly bother me but it could indicate a problem that may need to be addressed. Thanks.
Attached Images
 
__________________
If it looks stupid but it works...it ain't stupid.
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 05-01-2017, 12:50 AM
bravo14's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lower part of the NW FL area
Posts: 2,751
Default

Quote:
Originally Posted by DJ11DLN View Post
This thread for some time now has shown an additional page beyond what is current. Clicking on it simply returns me to the last page. It doesn't exactly bother me but it could indicate a problem that may need to be addressed. Thanks.
There's been other posts have been doing this for awhile.
__________________
Radios Alinco DJ-X10T IC-F43GT BCD396XT PSR-800 BCD536HP BCD436HP HomePatrol-1
YouTube http://www.youtube.com/user/staugfl1991 (videos)
YouTube http://www.youtube.com/user/scannerfreak91 (Scanners)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 05-01-2017, 12:52 AM
RFI-EMI-GUY's Avatar
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1,139
Default

I routinely see that problem with TapaTalk.
__________________
"Have Spectrum Analyzer, - Will travel" "Going Green"
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 05-01-2017, 5:40 AM
ecps92's Avatar
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2002
Location: Taxachusetts
Posts: 8,925
Default

ADD Chrome to that this am. Stuck on 69
Quote:
Originally Posted by RFI-EMI-GUY View Post
I routinely see that problem with TapaTalk.
__________________
Bill N1KUG
Cruise Ship Frequencies
http://www.scanmaritime.com
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 05-01-2017, 6:15 AM
MikeOxlong's Avatar
Forums Manager/Global DB Admin
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Ontario
Posts: 9,367
Default

This has been explained in other threads about this issue before.

It's probably due to posts being deleted and/or moved. The page most likely won't exist until more legit posts are added to the thread.
__________________
Mike.

Sorry but I don't accept PM's. Please use email instead.
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 05-01-2017, 7:24 AM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Sep 2006
Location: Davenport,Fl.- home to me and the gators and the skeeters.
Posts: 1,286
Default

+1 with Mike's post. Have seen this happen in other threads, then when a post was added later, it would open that mystery page. Just saying...
__________________
Freedom, a beautiful way of life.
Pro-107, Pro-44, Pro-94, Pro-2006, DX-440
YAESU FT-2900R, YAESU FT-101EE, RS HTX-202, ICOM IC-2AT, RS BTX-121, BAOFENG UV-5R
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 05-01-2017, 8:12 PM
DJ11DLN's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Mar 2013
Location: Mudhole, IN
Posts: 1,081
Default

Well, that makes sense; thanks for the explanation. Nice to know that I'm (hopefully) not losing what's left of my gray matter.

But I guess I'm not very observant...I'd never noticed that in any other threads.
__________________
If it looks stupid but it works...it ain't stupid.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 05-01-2017, 8:52 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3,212
Default

Quote:
Originally Posted by DJ11DLN View Post
Well, that makes sense; thanks for the explanation. Nice to know that I'm (hopefully) not losing what's left of my gray matter.

But I guess I'm not very observant...I'd never noticed that in any other threads.
This is where one other instance of that quirk popped up... as soon as the "phantom" page was populated with at least 1 post, the anomaly ironed itself out:

https://forums.radioreference.com/fo...-page-2-a.html

.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 3:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions