RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Forums Administration


Forums Administration - For administrative questions about the forums or problems with its use. Before you ask, did you read here first?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 08-12-2017, 9:46 AM
RKG's Avatar
RKG RKG is offline
Member
   
Join Date: May 2005
Posts: 1,059
Default Ads

How come all of a sudden I am seeing advertisements at the top of each forum page?
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 08-12-2017, 9:49 AM
mule1075's Avatar
Member
   
Join Date: Jan 2003
Location: Washington Pa
Posts: 1,607
Default

Are you logged in?

Sent from my SM-S907VL using Tapatalk
__________________
Uniden 125at/250d/9000xlt/780xlt/796d/996t/346xt/2x396xt/996xt/HP-1E/436HP
Radio Shack Pro-2006/160/197/18.AOR 8200MK3
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-12-2017, 1:10 PM
DJ11DLN's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Mar 2013
Location: Mudhole, IN
Posts: 1,271
Default

I don't see any ads here, ever...but I have Adblock Plus installed as an add-on in Firefox.
__________________
If it looks stupid but it works...it ain't stupid.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08-12-2017, 1:23 PM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2011
Location: Shawnee Kansas (Kansas City)
Posts: 1,134
Default

I've noticed the same thing on my Android tablet.
BB
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 08-12-2017, 2:03 PM
KevinC's Avatar
Moderator---not censor
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2001
Location: Unincorporated Ft. Bend County
Posts: 3,049
Default

I have them at the bottom of the page, using Chrome. Pretty sure this is new.
Attached Images
 
__________________
Someone told me signatures are silly, so I got rid of mine.
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 08-12-2017, 3:05 PM
Member
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Dec 2002
Location: San Diego County, California
Posts: 2,148
Arrow

Read this thread about ads.

Quote:
Originally Posted by blantonl View Post
If you are logged into your account that has an active premium subscription - you should not be seeing any Google ads.
https://forums.radioreference.com/sy...ml#post1920379
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 08-12-2017, 3:15 PM
KevinC's Avatar
Moderator---not censor
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2001
Location: Unincorporated Ft. Bend County
Posts: 3,049
Default

Quote:
Originally Posted by KevinC View Post
I have them at the bottom of the page, using Chrome. Pretty sure this is new.
Tried it with Edge and they show up there as well.
__________________
Someone told me signatures are silly, so I got rid of mine.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 08-12-2017, 3:35 PM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: May 2015
Location: Hammond, IN
Posts: 1,367
Default

I see no ads at all with IE11
__________________
Bill
N4GIX - Ham / WQWU626 - GMRS
VV-898, TK-840(N), 2xTYT-7800, 2xUV5R v2+, HP1, BCD436HP, TMV7A, Ritron RRX-450 Repeater, MD-380, XPR7550, 2xCS800, Bridgecom BCR-40U Repeater, Elecraft KX3 + PX3
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 08-12-2017, 6:03 PM
rwier's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Nov 2006
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,808
Default

Quote:
Originally Posted by DJ11DLN View Post
I don't see any ads here, ever...but I have Adblock Plus installed as an add-on in Firefox.
Me too!
__________________
Rob, Phoenix, AZ since '40
996T, 396XT, 996XT, HP-1E (x3), 436HP, 536HP, 500, 600, and 800 (x2)
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 08-12-2017, 6:08 PM
wtp wtp is offline
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Apr 2008
Location: Port Charlotte FL
Posts: 1,854
Default i got 'em

nice and big too. but at least they are not moving and slowing stuff up !
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 08-12-2017, 6:17 PM
Johnnydollar2's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
 
Join Date: Oct 2007
Location: IL
Posts: 742
Default Ads

Ublock Origin/Ublock orign extra, OpenDNS "web spam, ad blocking" and best of all? MVPS HOST files blocking not just ad servers but malicious garbage. I haven't seen an ad in years and years unless I make an exception.
__________________
-------------------------------------------
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 08-13-2017, 10:22 AM
ecps92's Avatar
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2002
Location: Taxachusetts
Posts: 9,216
Default

Noticed that too, sometime LATE this past week.
The Forum ads are larger than usual
Quote:
Originally Posted by RKG View Post
How come all of a sudden I am seeing advertisements at the top of each forum page?
__________________
Bill N1KUG
Cruise Ship Frequencies
http://www.scanmaritime.com
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 08-13-2017, 5:58 PM
mciupa's Avatar
Moderator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 6,140
Default

If you click that little triangle that has Ad Choices in the ad, it will tell you who is sending the ad and how to opt out on your device.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 08-13-2017, 10:10 PM
cmdrwill's Avatar
Member
   
Join Date: Mar 2005
Location: So Cali
Posts: 2,577
Default

Ad's are making it difficult to read the Forums, darned ads at top, and bottom. Amazon on top most of the time.
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 08-13-2017, 10:28 PM
RKG's Avatar
RKG RKG is offline
Member
   
Join Date: May 2005
Posts: 1,059
Default

Quote:
Originally Posted by mule1075 View Post
Are you logged in?

Sent from my SM-S907VL using Tapatalk
Yes.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 08-13-2017, 10:42 PM
RKG's Avatar
RKG RKG is offline
Member
   
Join Date: May 2005
Posts: 1,059
Default

Whatever is going on, it is a change that was made in the last week or two. The ads make the screen jump around, and this makes viewing the forums irritating at best ( and bordering on impossible at worst). This could be an effective way of driving folks away from the site if not fixed.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 08-14-2017, 5:52 AM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2014
Location: Newnan, GA
Posts: 197
Default

And since the ads thing started, my back button will not work. I have to go back to the view new messages and start scrolling down the page again. Takes me 3 times longer to read over the new messages every morning.

Frank KK4YTM
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 08-14-2017, 7:16 AM
blantonl's Avatar
Founder and CEO
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Dec 2000
Location: San Antonio, TX
Posts: 8,898
Default

I have made some changes to ads on the site, including adding some amazon ads for relevant products to the community.

If you are a premium subscriber, you should see no ads on the site except the one at the bottom of the page (for now) - I'll look to block that ad from showing for premium subscribers since we advertise (no pun intended!) that premium subscribers will not see any ads on the site.

Note that we really only show ads for relevant content to our subscribers (for the most part). For instance, those amazon ads at the top have resulted in members here in the forums purchasing almost 40 products over the past 3 days. So they are working
__________________
Lindsay C. Blanton III
CEO - RadioReference.com / Broadcastify
Facebook: RadioReference | Broadcastify | Twitter: @RadioReference
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old 08-14-2017, 7:21 AM
NC1 NC1 is offline
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Feb 2014
Location: North Carolina
Posts: 340
Default

I had not been on this site in about a week, but when I visited yesterday there were the same ads everyone is referring to. I knew I did not see them before so I guess it's not just me.

Something along the line made a change (malfunction) in the server?
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old 08-14-2017, 8:35 AM
eorange's Avatar
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Aug 2003
Location: Cleveland, OH
Posts: 2,018
Default

The Spectrum ad on the left side of the home page is really bad...takes over the page when you hover over it, and then leaves the home page all jacked up. I have to reload the page to fix it. And in this case, 'Spectrum' is definitely not the radio hobby kind!

Sent from my SAMSUNG-SM-J320A using Tapatalk
__________________
√-1 2 π
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 5:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions