RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Forums Administration


Forums Administration - For administrative questions about the forums or problems with its use. Before you ask, did you read here first?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 08-21-2017, 4:29 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2003
Location: MI
Posts: 413
Default Unable to see Forums in Safari

I'm unable to see the Forums when using Safari. I can see and read them in Chrome but not Safari. I've tried reloading the page & reloading with plug-ins but nothing works. I've even deleted the bookmark and re-added it. The only thing that shows is the RadioReference banner at the top of the page.
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 08-21-2017, 6:06 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Sep 2015
Location: Flagler County Florida or in the RV
Posts: 225
Default

I'm on Safari 10.1.2, and no issues.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-21-2017, 6:50 PM
baayers's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Feb 2006
Location: CA Central Coast
Posts: 206
Default

Typing this from Safari on iOS 10.3.3 with no issues as well.
__________________
Current Radios Uniden BCD436HP & 325P2, Wouxun UV6Dv2, Baofeng F8HP
Previously Owned BC60XLT, PRO-70, BC235XLT, PRO-95, PRO-96, PSR500, WS1080
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08-21-2017, 8:53 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2003
Location: MI
Posts: 413
Default

I'm on 10.1.2. Its probably something on my computer but like I said it works on Chrome not Safari.

Last edited by gpp10x; 08-21-2017 at 9:03 PM..
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 08-23-2017, 10:08 AM
N9JIG's Avatar
Sheriff
  Shack Photos
Shack photos
RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2001
Location: Far NW Valley
Posts: 3,307
Default

Safari has some issues with links coming from these forums, I occasionally have to refresh to get them to properly display.

Your issue however seems to be based on your computer. Try purging your cache and cookies and see if that helps.
__________________
Rich Carlson, N9JIG
http://www.scannermaster.com
http://www.n9jig.com

http://www.carmachicago.com
Facts are facts but my opinions are my own and may not reflect those of whom I work for.
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 08-23-2017, 10:18 AM
mmckenna's Avatar
Member
   
Join Date: Jul 2005
Location: WTVLCA01DS0
Posts: 7,328
Default

10.1.2 here, never noticed any issues.
__________________
"I cut it three times and it's still too short!"
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 5:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions