RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > Forums Administration


Forums Administration - For administrative questions about the forums or problems with its use. Before you ask, did you read here first?

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11-12-2017, 12:25 PM
Member
   
Join Date: Apr 2014
Location: New York N.Y.
Posts: 173
Default My posts are time-stamped 2 hours early

When I post something, the time stamps are (my local time) two hours early. Can this be fixed?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 11-12-2017, 12:29 PM
Member
   
Join Date: Mar 2002
Location: New Orleans region
Posts: 2,531
Default

Quote:
Originally Posted by dragon48 View Post
When I post something, the time stamps are (my local time) two hours early. Can this be fixed?

Thanks
My first thought is that you selected the wrong time zone for your profile.

I just posted this and see the same thing on my post. So that may point the finger back to the server.
__________________
Jim
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11-12-2017, 12:30 PM
KK4JUG's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2014
Location: West Georgia
Posts: 1,546
Default

I've never managed a forum but I suspect the server is 2 time zones away.

What does it matter?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11-12-2017, 12:59 PM
MikeOxlong's Avatar
Forums Manager/Global DB Admin/Commie
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Ontario
Posts: 10,113
Default

The time is based upon the location of the server which I believe is Central Standard Time.
__________________
Mike.

Sorry but I don't accept PM's. Please use email instead.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 11-12-2017, 1:13 PM
KK4JUG's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2014
Location: West Georgia
Posts: 1,546
Default

Quote:
Originally Posted by MikeOxlong View Post
The time is based upon the location of the server which I believe is Central Standard Time.
That would make it only an hour difference. Mountain time zone, maybe? DST??
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 11-12-2017, 2:09 PM
wtp wtp is offline
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Apr 2008
Location: Port Charlotte FL
Posts: 2,076
Default Has anyone looked at the bottom of the page?

sorry it has to be yelled.
you might be surprised.
scroll to the very bottom.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 11-12-2017, 2:10 PM
mciupa's Avatar
Canadian Moderator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 6,483
Default

Quote:
Originally Posted by dragon48 View Post
When I post something, the time stamps are (my local time) two hours early.

Thanks
On my screen, it says you posted at 1:25 PM. I live in your time zone.

So, what time did you actually post this post.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 11-12-2017, 2:25 PM
KK4JUG's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2014
Location: West Georgia
Posts: 1,546
Default

Quote:
Originally Posted by wtp View Post
sorry it has to be yelled.
you might be surprised.
scroll to the very bottom.
Son-of-a-gun. How 'bout that? Don't believe I ever made it that far down the page!!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 11-12-2017, 2:48 PM
Member
   
Join Date: Apr 2014
Location: New York N.Y.
Posts: 173
Default

Quote:
Originally Posted by mciupa View Post
On my screen, it says you posted at 1:25 PM. I live in your time zone.

So, what time did you actually post this post.
I really did post at 1:25 P.M., but look what show up when I browse to it:

Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 11-12-2017, 2:58 PM
Member
   
Join Date: Jul 2016
Posts: 84
Default

Okay, it is just this easy...
Attached Images
 
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 11-12-2017, 3:01 PM
Member
   
Join Date: Apr 2014
Location: New York N.Y.
Posts: 173
Default

Quote:
Originally Posted by RFBOSS View Post
Okay, it is just this easy...

I found the link and changed my settings - this resolved the issue.

Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions