RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Commercial, Professional Radio and Personal Radio > Harris / MA/COM / GE / Ericsson Forum


Harris / MA/COM / GE / Ericsson Forum - For general discussion of MA/COM EDACS and ProVoice systems, including equipment.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 09-12-2017, 5:29 PM
dbestfirefighter's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2004
Location: KRCE
Posts: 270
Default Unity xg100p

New to Harris RPM. Getting action failed when trying to activate mission plans. Found a step by step tutorial on here, went thru it and still getting the same error. Trying to program conv analog and conv p25. Any help would be appreciated.
__________________
Silence is golden, duck tape is silver!
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 09-12-2017, 5:36 PM
DisasterGuy's Avatar
Member
   
Join Date: Aug 2013
Location: Maryland Shore
Posts: 1,059
Default

Sounds like the personality file is invalid. What version of code is in the radio and what version of RPM are you using to create the personality?

Sent from my Pixel using Tapatalk
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 09-12-2017, 5:54 PM
dbestfirefighter's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2004
Location: KRCE
Posts: 270
Default

Latest RPM. Just received it today from Harris. Software pic attached.
Attached Images
 
__________________
Silence is golden, duck tape is silver!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 09-12-2017, 6:15 PM
DisasterGuy's Avatar
Member
   
Join Date: Aug 2013
Location: Maryland Shore
Posts: 1,059
Default

Can't promise it's the cause but the firmware in the radio is very old. Current release is XLP4. The oldest code I have running in any of our 100p radios is XGP5. May want to bring it up to at least XGP5 if not XLP code. Software services should be able to send to you if you have an account.

Sent from my Pixel using Tapatalk
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 09-12-2017, 6:53 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bletchley Park
Posts: 1,488
Default

I agree..it's a firmware version issue. Personalities created with newer RPMs won't load on very old firmware. I can't recall the exact version cutoffs, but that is old old firmware and very new RPM. We experienced it with a much closer difference than that.
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 09-12-2017, 10:05 PM
dbestfirefighter's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jul 2004
Location: KRCE
Posts: 270
Default

It worked. Harris sent me updated firmware and the profile export was successful. Thanks a bunch guys.
__________________
Silence is golden, duck tape is silver!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 3:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions