RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Commercial, Professional Radio and Personal Radio > Motorola Forum


Motorola Forum - For general discussion of Motorola land mobile radio equipment and their trunking technologies.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 04-14-2018, 11:34 AM
Newbie
   
Join Date: Feb 2018
Location: North America
Posts: 4
Default Motorola type 2 Analog question

Hello when Programming a smartnet 800mhz radios system into a apx7000 Do I have to check the Legacy transit box!?? Yes I am authorized to talk on the system.And itís a analog.


Thank you
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 04-14-2018, 12:50 PM
MikeOxlong's Avatar
Forums Manager/Global DB Admin/Commie
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Ontario
Posts: 10,114
Default

You would be better off asking the admin of the system. That's a question none of us can really answer without knowing what system you're talking about.
__________________
Mike.

Sorry but I don't accept PM's. Please use email instead.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 04-14-2018, 4:04 PM
Newbie
   
Join Date: Feb 2018
Location: North America
Posts: 4
Default Apx smartzone smartnet

Ok one more question is it bad that I have 2 flashcode CoExisting In my codeolug!?? I have h37smartnet/h38smartzone both enable on my apx7000!? I have had the radio for about a month and Iíve had no issues. I was just curious!? Would they brick my radio in the future!?? I know a legit flashcode from Motorola would have the smartzone only and that would let me do smartnet as well. My radio does have legit serial numbers tags but I bought it used!?

Thanks
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 04-15-2018, 3:53 PM
MikeOxlong's Avatar
Forums Manager/Global DB Admin/Commie
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Ontario
Posts: 10,114
Default

H37 and H38? That radio is a hack job. Somebody has used Depot on that radio.

No proper admin would ever allow that radio on their system.
__________________
Mike.

Sorry but I don't accept PM's. Please use email instead.
Reply With Quote
Reply

Tags
800mhz, apx7000, cps apx motorola, motorola, smartnet ii

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 6:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions