RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Commercial, Professional Radio and Personal Radio > Motorola Forum


Motorola Forum - For general discussion of Motorola land mobile radio equipment and their trunking technologies.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-12-2018, 8:54 AM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 315
Question XPR scanning issue?

So I am trying to scan a frequency that is DMR with CC11 TS1 and TG1 (as far as I know). On my MD380 I can decode the conversation just fine with or without promiscuous mode on however on my XPR6550 it
shows that it is receiving a signal but doesn't want to decode almost as if it had RAS on it. Anyone know why this is happening? I also did check my codeplug and the CC and TS are what they should be.

I also didn't know which thread to place this in... Sorry in advance
__________________
Motorola XPR6550, HT1250, CDM1550LS+, XTS5000, CP200, CP150, CP200d, XPR7550e, 2 MCS2000, 2 I355, HT750
TYT MD380
Kenwood TK880

Last edited by K2NEC; 05-12-2018 at 8:56 AM.. Reason: Human error
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 05-12-2018, 10:04 AM
MikeOxlong's Avatar
Forums Manager/Global DB Admin/Commie
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Ontario
Posts: 10,192
Default

It's a Motorola radio and you would think with all the previous threads you've started in the Motorola forum, you could figure this one out?

Thread moved.
__________________
Mike.

Sorry but I don't accept PM's. Please use email instead.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 05-12-2018, 11:09 AM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 315
Default

Quote:
Originally Posted by MikeOxlong View Post
It's a Motorola radio and you would think with all the previous threads you've started in the Motorola forum, you could figure this one out?

Thread moved.
But it's regarding scanning so I put it in the scanning thread.
__________________
Motorola XPR6550, HT1250, CDM1550LS+, XTS5000, CP200, CP150, CP200d, XPR7550e, 2 MCS2000, 2 I355, HT750
TYT MD380
Kenwood TK880
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 05-13-2018, 2:30 PM
Member
  Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 315
Default

Issue has been resolved
__________________
Motorola XPR6550, HT1250, CDM1550LS+, XTS5000, CP200, CP150, CP200d, XPR7550e, 2 MCS2000, 2 I355, HT750
TYT MD380
Kenwood TK880
Reply With Quote
Reply

Tags
dmr, md380, xpr6550

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 4:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions