RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > U.S. Regional Radio Discussion Forums > North Carolina Radio Discussion Forum


North Carolina Radio Discussion Forum - Forum for discussing Radio Information in the State of North Carolina.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 08-14-2016, 7:18 PM
Member
   
Join Date: Aug 2016
Posts: 8
Default NC codeplugs wanted

anyone with a CP for any of the following?

External hard drive died and lost everything I had saved over the years, thanks for reading.

Charlotte UASI Region (Project 25)

Charlotte / Mecklenburg County (Motorola)

Statesville Public Safety (Project 25)

VIPER Statewide (Project 25)
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 08-15-2016, 8:45 PM
Member
   
Join Date: Jun 2003
Location: Kinston NC
Posts: 379
Default

For what brand of scanner?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-15-2016, 9:25 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: May 2007
Posts: 450
Default

Quote:
Originally Posted by KC4YIN View Post
For what brand of scanner?
Scanners don't use Codeplugs.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08-15-2016, 9:27 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: May 2007
Posts: 450
Default

Quote:
Originally Posted by SCFDCOMM View Post
anyone with a CP for any of the following?

External hard drive died and lost everything I had saved over the years, thanks for reading.

Charlotte UASI Region (Project 25)

Charlotte / Mecklenburg County (Motorola)

Statesville Public Safety (Project 25)

VIPER Statewide (Project 25)
PM Me.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 08-16-2016, 7:22 AM
Member
   
Join Date: Jun 2003
Location: Kinston NC
Posts: 379
Default

I fully understand scanners don't use code plugs as they pertain to Motorola radios. It's still the same concept. What the op needs to tell us is what brand of scanner he has so we can advise him on what to do.
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 08-16-2016, 7:40 AM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: May 2007
Posts: 450
Default

Quote:
Originally Posted by KC4YIN View Post
I fully understand scanners don't use code plugs as they pertain to Motorola radios. It's still the same concept. What the op needs to tell us is what brand of scanner he has so we can advise him on what to do.
I think that is the point, He's not using a scanner he's using a Motorola Radio on Non Affiliated Scan

Last edited by Motoman55; 08-16-2016 at 7:45 AM..
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 08-18-2016, 10:47 AM
Member
   
Join Date: Aug 2016
Posts: 8
Default

Hi, tried to PM you but I receive an error stating the following, so maybe you can PM me instead?

"SCFDCOMM, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation."
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 08-18-2016, 3:19 PM
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: May 2007
Posts: 450
Default

It's probably because your new so it won't let me either. What is your email address?

Quote:
Originally Posted by SCFDCOMM View Post
Hi, tried to PM you but I receive an error stating the following, so maybe you can PM me instead?

"SCFDCOMM, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation."
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 08-20-2016, 9:32 AM
Member
   
Join Date: Aug 2016
Posts: 8
Default codeplug

avansant39@gmail.com
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 09-04-2016, 9:30 PM
Member
   
Join Date: Aug 2016
Posts: 8
Default

picked up a nice Uniden Home Patrol 2 and all good to go!!
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 07-03-2018, 6:05 PM
Newbie
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
 
Join Date: Dec 2009
Location: Chapel Hill, NC
Posts: 1
Default Offer Still Good?

Motoman,

I PM'd you. I hope your offer to assist still stands.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 7:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions