RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Computer Aided Monitoring and Programming > Streaming / Broadcasting / Audio Recording


Streaming / Broadcasting / Audio Recording - Interested in putting your scanner online for others to hear? Want to listen to other radios on the internet. This forum is here for you to discuss these topics related to streaming scanners online.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-01-2017, 1:30 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jul 2014
Location: Baraboo WI
Posts: 14
Default radiofeed won't reconnect

Considering going back to Scannercast, but will see what the peeps here have to say.
My feed disconnects every few days, likely my internet service.
The problem is that RadioFeed gets stuck on trying to connect to a Broadcastify Server. When I see the email that my feed is offline, I open RadioFeed. As soon as I click cancel on the auto-reconnect, and then Connect, all is well.
__________________
BCD996XT, BCT15X, BC72XLT, BC92XLT
AntennaCraft ST2 Attic mount.
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 05-03-2017, 4:22 PM
wa8pyr's Avatar
Technischer Guru
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Sep 2002
Location: Ohio
Posts: 3,640
Default

Quote:
Originally Posted by SaukScanR View Post
Considering going back to Scannercast, but will see what the peeps here have to say.
My feed disconnects every few days, likely my internet service.
The problem is that RadioFeed gets stuck on trying to connect to a Broadcastify Server. When I see the email that my feed is offline, I open RadioFeed. As soon as I click cancel on the auto-reconnect, and then Connect, all is well.
Nice to know I'm not the only one. For whatever reason, RadioFeed will drop the connection once or twice a week for no apparent reason; according to my router and server logs the internet connection was working fine and never dropped.

As soon as I see that dreaded "Feed Not Seen for 16 minutes" email, I VPN in to the server to click the "connect" button, and all is well.

I have Scannercast on the same computer running a separate feed and it never drops, only RadioFeed. And this is a fairly new development, over the last few months or so. Never used to have this issue.
__________________
Tom Swisher, WA8PYR
Lead Database Administrator
PSR500/Pro197/Pro2035+OS535/BCD436HP/TRX-1

If I PM you about a submission, please reply promptly or your submission may be rejected.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 05-07-2017, 1:53 AM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jul 2014
Location: Baraboo WI
Posts: 14
Default

I did see a mention of a bug fix in a previous version for just this issue. Not sure why it is once again an issue.
I'm going back to Scannercast.
__________________
BCD996XT, BCT15X, BC72XLT, BC92XLT
AntennaCraft ST2 Attic mount.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 4:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions