RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Computer Aided Monitoring and Programming > Streaming / Broadcasting / Audio Recording


Streaming / Broadcasting / Audio Recording - Interested in putting your scanner online for others to hear? Want to listen to other radios on the internet. This forum is here for you to discuss these topics related to streaming scanners online.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-08-2017, 9:31 PM
ProScan's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jul 2006
Location: Ontario, Calif.
Posts: 2,191
Default RadioFeed Need Testers To Verify Fix

I need testers for the Source Client intermittent disconnects

There were two issues here.
1. Source Client was intermittently disconnecting from the server. I tested with people via email and this appears to be resolved.
2. When a disconnect was occurring, the Auto Reconnect wasn't always connecting. This was an intermittant on top of the other intermittent so it was kind of rare. I never was able to duplicate it but saw a problem in the code and should be okay now.

I need more testers to verify.

Download and copy the executable file over the original executable. This file is just the executable and assumes that you have the latest RadioFeed program installed. It should be production quality.

www.proscan.org/RadioFeed1.zip

This file contains these fixes
  • Fixed - Web Server Metadata Delay setting was changing the Delay on all Web Browser instances.
  • Fixed - Web Server - Edge and IE browsers cosmetic problem.
  • Fixed - Source Client intermittent disconnects - Need more testing
  • Fixed - Source Client Auto Reconnect sometimes wouldn't work right if connection is lost - Need more testing
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 05-09-2017, 1:48 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Mar 2010
Location: Petit Rocher, NB Canada
Posts: 5
Default

Hi there ProScan, what do you need tested ? I have 2 feeds and using RadioFeed software..
__________________
RTLSDR, Unitrunker, DSD+
Broadcastify Feed Provider for Restigouche, NB Chaleur Region
Scanning the bands in North New Brunswick, Canada
https://www.facebook.com/groups/981640791896789/
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 05-10-2017, 6:31 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Dec 2002
Location: Hillsboro, Oregon
Posts: 36
Default

Just an update, I've been using Radiofeed 4.1 for 24 hrs on two feeds with no drops,

Early yesterday morning while using Proscan 12.1 I had two drops on both feeds lasting a minute or two each but in all cases they reconnected properly. Prior to using Proscan I had been using Radiofeed 4.0 and was noticing the dropouts every couple of days or nightly at times. I switched to Proscan 12.1 and had been running that a day with the two dropouts when Radiofeed 4.1 became available.

In the past using Radiofeed 4.0 I experienced the inability to reconnect on both feeds but it was maybe once a month so pretty rare.

Jim
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 05-10-2017, 8:38 PM
ProScan's Avatar
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
 
Join Date: Jul 2006
Location: Ontario, Calif.
Posts: 2,191
Default

Quote:
Originally Posted by jeb2942 View Post
Just an update, I've been using Radiofeed 4.1 for 24 hrs on two feeds with no drops,

Early yesterday morning while using Proscan 12.1 I had two drops on both feeds lasting a minute or two each but in all cases they reconnected properly. Prior to using Proscan I had been using Radiofeed 4.0 and was noticing the dropouts every couple of days or nightly at times. I switched to Proscan 12.1 and had been running that a day with the two dropouts when Radiofeed 4.1 became available.

In the past using Radiofeed 4.0 I experienced the inability to reconnect on both feeds but it was maybe once a month so pretty rare.

Jim
Thanks for the report. If RadioFeed happens to drop for whatever reason,, it should re-connect. In about 10 day, I will put up a ProScan test file with the same fix.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 3:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions