RadioReference on Facebook   RadioReference on Twitter   RadioReference Blog
 

Go Back   The RadioReference.com Forums > Site Administration Forums > System-wide Administration


System-wide Administration - Support for issues related to subscriptions, server connectivity and commentary, and layout usability. Area specific content should be posted to its applicable forum below.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-16-2017, 1:01 PM
troymail's Avatar
Member
   
Join Date: Dec 2002
Location: Supply, NC
Posts: 9,412
Default Unusual errors?

Getting more and more weird errors -- trying to post and then also view forums threads.. getting this error

UNABLE TO RETRIEVE DATABASE FEED PROVIDER INFO--> Access denied for user 'apache'@'ip-10-69-197-232.ec2.internal' (using password: NO)
__________________
Unication G5(UHF)
TRX-2,TRX-1,WS1098,1088x2,1095,1080, PSR1080,PSR500,PRO96
BCD536,436,396T,BC296D,245XLT,600XLT,IV,VX-8R,MD-390
Reply With Quote
Sponsored links
  #2 (permalink)  
Old 12-16-2017, 1:47 PM
mciupa's Avatar
Moderator
  RadioReference Database Admininstrator
Database Admin
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 6,438
Default

Quote:
Originally Posted by troymail View Post
Getting more and more weird errors -- trying to post and then also view forums threads.. getting this error

UNABLE TO RETRIEVE DATABASE FEED PROVIDER INFO--> Access denied for user 'apache'@'ip-10-69-197-232.ec2.internal' (using password: NO)

I have no issues. I wonder if it is just your problem?

ip address returns to a location in LA between Marina Del Rey and the 405 (Westchester)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-16-2017, 1:52 PM
troymail's Avatar
Member
   
Join Date: Dec 2002
Location: Supply, NC
Posts: 9,412
Default

Could be just "my problem" but if we all assume that and don't say so, we'd never know.

I'm not sure why I would get feed related errors while refreshing forum pages.... I haven't done anything with feeds for quite some time....
__________________
Unication G5(UHF)
TRX-2,TRX-1,WS1098,1088x2,1095,1080, PSR1080,PSR500,PRO96
BCD536,436,396T,BC296D,245XLT,600XLT,IV,VX-8R,MD-390
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12-17-2017, 10:56 AM
jaymatt1978's Avatar
Member
  Shack Photos
Shack photos
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: May 2003
Location: Cape May,NJ
Posts: 1,503
Default

I keep getting this message when I log in:
Invalid Redirect URL (The RadioReference.com Forums - Powered by vBulletin)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 12-17-2017, 10:56 AM
troymail's Avatar
Member
   
Join Date: Dec 2002
Location: Supply, NC
Posts: 9,412
Default

Quote:
Originally Posted by jaymatt1978 View Post
I keep getting this message when I log in:
Invalid Redirect URL (The RadioReference.com Forums - Powered by vBulletin)
Now that one I see almost daily....
__________________
Unication G5(UHF)
TRX-2,TRX-1,WS1098,1088x2,1095,1080, PSR1080,PSR500,PRO96
BCD536,436,396T,BC296D,245XLT,600XLT,IV,VX-8R,MD-390
Reply With Quote
Sponsored links
  #6 (permalink)  
Old 12-18-2017, 8:06 AM
troymail's Avatar
Member
   
Join Date: Dec 2002
Location: Supply, NC
Posts: 9,412
Default

Lots of 503 errors this morning - forums, database, etc. Weird database listing "truncation" errors I saw over the weekend also being seen now by others.

See: http://forums.radioreference.com/mar...ml#post2855142
__________________
Unication G5(UHF)
TRX-2,TRX-1,WS1098,1088x2,1095,1080, PSR1080,PSR500,PRO96
BCD536,436,396T,BC296D,245XLT,600XLT,IV,VX-8R,MD-390
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 12-18-2017, 9:05 AM
DaveNF2G's Avatar
Member
  Premium Subscriber
Premium Subscriber
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jan 2001
Location: Rensselaer, NY
Posts: 8,767
Default

I got a 503 this morning just from trying to get to the domain.
__________________
David T. Stark
NF2G WQMY980 KYR7128
ARRL VE & Registered Licensing Instructor
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 12-18-2017, 9:07 AM
troymail's Avatar
Member
   
Join Date: Dec 2002
Location: Supply, NC
Posts: 9,412
Default

Quote:
Originally Posted by DaveNF2G View Post
I got a 503 this morning just from trying to get to the domain.
Yup - forgot to mention earlier - at the time, I did a ping to cnn.com - which worked fine - followed by pings to the RR domain - failed.
__________________
Unication G5(UHF)
TRX-2,TRX-1,WS1098,1088x2,1095,1080, PSR1080,PSR500,PRO96
BCD536,436,396T,BC296D,245XLT,600XLT,IV,VX-8R,MD-390
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 12-18-2017, 9:16 AM
Member
   
Join Date: Mar 2008
Location: New York North Carolina and all points in between
Posts: 2,321
Default

Same here was 503 for about an hour
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 01-02-2018, 1:39 PM
Member
  Audio Feed Provider
Audio Feed Provider
Amateur Radio Operator
Amateur Radio
 
Join Date: Jan 2003
Location: Chesapeake, VA
Posts: 75
Default

A few times I was trying to lookup frequencies and it didn't recognize me as a paying member, which is probably because my feed kept going offline.

Odd that there have been no announcements regarding the lengthy outage and ongoing issues.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 8:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All information here is Copyright 2012 by RadioReference.com LLC and Lindsay C. Blanton III.Ad Management by RedTyger
Copyright 2015 by RadioReference.com LLC Privacy Policy  |  Terms and Conditions