• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

396 choppy squelch

Status
Not open for further replies.

sacscan

Member
Joined
Sep 17, 2005
Messages
329
Location
Sacramento, CA
Anyone else have problems with choppy, Pro-92 sounding squelch on the 396 when it receives a weak 800 signal? I have my squelch set on 1, but it still happens.

Hopefully a future firmware update will fix this.
 

red8

Member
Joined
Jan 16, 2004
Messages
613
Location
denham springs la.
you might want to change radio location and adjust you squelch, i have my squelch set on about 1, that should help. i say this because
when i first got my 396 i encountered the same situation. try that and
let me know if it works
red8
 

sacscan

Member
Joined
Sep 17, 2005
Messages
329
Location
Sacramento, CA
I have my squelch set on 1 and firmware version 1.10.01.

I guess I'll just have to wait for a future firmware fix. Maybe doubling the number of possible squelch settings would help.
 
Status
Not open for further replies.
Top