436 Firmware Update soon?

Status
Not open for further replies.

Hulca

Member
Joined
Sep 29, 2007
Messages
237
Last I remember, the second 436 firmware update is due at the end of March?
 

55engine

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 20, 2011
Messages
535
Location
Hartford County area
hope that thay fix the problem with the unit id on phase 2 radio systems phase 1 unit id work good it only on phase 2 thay don't show up I don't know why thay work good on my gre 800 radio
 

bama9999

Member
Joined
Jan 15, 2006
Messages
738
Location
Gulf Coast
hope that thay fix the problem with the unit id on phase 2 radio systems phase 1 unit id work good it only on phase 2 thay don't show up I don't know why thay work good on my gre 800 radio
Interesting...I've got the 536 and they show up fine on Phase 2. Hopefully you can get the issue sorted out soon.
 

mancow

Member
Database Admin
Joined
Feb 19, 2003
Messages
5,966
Location
N.E. Kansas
hope that thay fix the problem with the unit id on phase 2 radio systems phase 1 unit id work good it only on phase 2 thay don't show up I don't know why thay work good on my gre 800 radio
English?

Ids don't work on your BCD436HP?
 

policefreak

Member
Joined
Jan 5, 2007
Messages
1,665
Location
Berlin, NJ
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 4.1.2; en-us; LG-LS720 Build/JZO54K) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/534.30)

Yea I have the same problem on my 436 with my local phase 2 700 mhz simulcast system. The Phase 1 800 mhz simo system gives IDs pretty good as does Motorola Type II digital. Now on that original Phase 2 system, the PSR 800 Picks up the ID almost every time, even when it doesnt come in well.
 

Hulca

Member
Joined
Sep 29, 2007
Messages
237
Still hoping for a March release for 2nd firmware update............

Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
 

bama9999

Member
Joined
Jan 15, 2006
Messages
738
Location
Gulf Coast
Interesting...I've got the 536 and they show up fine on Phase 2. Hopefully you can get the issue sorted out soon.
I guess I spoke too soon about my 536, as I've noticed it does show ID's on phase 2, but only for the radio that initiated the call...they don't switch back and forth between radios like phase 1 does.
 
Status
Not open for further replies.
Top