Another Novice Question

Status
Not open for further replies.

Ghawkman56

Member
Premium Subscriber
Joined
Aug 3, 2011
Messages
110
Location
South Bend, IN
All,
First, I beg your patience in my journey! Quick question. I have successfully added several local conventional objects. I am getting hits on all of them, with strong signals, although I do not have any audio on any. My SQ is at 12PM, my antenna is connected. Any help for a newbie would be appreciated. One more data point, I have reintialized the factory settings.

Gary Hawkins
South Bend
 
Last edited:

N8IAA

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
6,775
Location
Fortunately, GA
Just out of curiousity, what scanner? My 410, 197, and 106 all scan with audio with the USB cable in the PC/IF jack. So does my 800.
Just wondering,
Larry
 

TES

Member
Premium Subscriber
Joined
Apr 27, 2004
Messages
866
Location
America's High Plains
Just out of curiousity, what scanner? My 410, 197, and 106 all scan with audio with the USB cable in the PC/IF jack. So does my 800.
Just wondering,
Larry
Same here with my Pro-197 and PSR-500.

600. Take care!
Most unusual given that the PSR-600, PSR-500, Pro 197, and Pro 106 are essentually the same scanner. Wonder what it is with your PSR-600?

Of course none of this scanner family will allow audio if the cable is mistakenly put in the headphone jack instead of the PC/IF jack:roll:
 

Ghawkman56

Member
Premium Subscriber
Joined
Aug 3, 2011
Messages
110
Location
South Bend, IN
Larry,
The USB cable was plugged into the port on the back of radio, which also serves at the port for an exnternal speaker.
 
Status
Not open for further replies.
Top