Band plan?

Status
Not open for further replies.

slobonmycob

Know-Nothingism
Premium Subscriber
Joined
May 25, 2019
Messages
105
Anyone decoding AWIN // what bandplan is our system using?
 

03msc

RF is RF
Premium Subscriber
Joined
Jun 3, 2011
Messages
3,009
Location
Arkansas
Yes, many of us are listening to ("decoding"?) AWIN traffic, no bandplan info needed (importing the system from the database on here works fine). What are you needing the info for? I'm curious...
 

GTR8000

NYS Database Guy
Database Admin
Joined
Oct 4, 2007
Messages
9,176
Location
BEE00
Just a hunch...:rolleyes:

 

slobonmycob

Know-Nothingism
Premium Subscriber
Joined
May 25, 2019
Messages
105
Just a hunch...:rolleyes:

HAHAHAHAHA you would be correct sir ;)
 

KevinC

Moderator
Super Moderator
Joined
Jan 7, 2001
Messages
5,814
Location
Somewhere other than home :(
Just a hunch...:rolleyes:

If he was successful I don't see why he now needs the bandplan. Or am I missing something?
 

03msc

RF is RF
Premium Subscriber
Joined
Jun 3, 2011
Messages
3,009
Location
Arkansas
Exactly. He seems obsessed with this when it is questionable behavior at best. Odd character...post/thread after post/thread...

Buy. A. Scanner. Not authorized on the system, buy a scanner...
 

KevinC

Moderator
Super Moderator
Joined
Jan 7, 2001
Messages
5,814
Location
Somewhere other than home :(
Maybe contact the help desk in the link below...

 
Status
Not open for further replies.
Top