• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

BCD396T Trunking Question

Status
Not open for further replies.

mjohn

Member
Joined
Jun 29, 2006
Messages
11
I posted a similar question on the Maryland forum, I for the life of me cannot figure out how to cross reference the picked up TGID's of my local trunks (They're named similar to ID:000-0, 000-6, 000-13) but the Trunk ID's (Decimals?) dont jive.

Do I have a setting incorrect? I would love to be able to name these Trunk ID's to each resource.

Sorry if this is a simple answer, i've searched the somewhat useless manual and online with no help so far! Running the latest firmware, trying to get into a MOT Type 2 'Smartzone' with my program set to MOT, 800MHz Standard.

Thank you!
-John
 

mjohn

Member
Joined
Jun 29, 2006
Messages
11
I got it, thanks everyone for looking. Seems when I was selecting Mot 800MHz it was selecting a Type 1. When I tried adding it via Computer I could select an 800MHz Type 2 and the ID's are working like a charm.
 
Status
Not open for further replies.
Top