BCD536HP WiFi Problem

Status
Not open for further replies.

fire1429

Member
Premium Subscriber
Joined
May 6, 2010
Messages
77
Location
texas
Is there an update for the wifi function I have been trying to connect to my wifi at home and when I put in the password for the wifi to connect it don't connect ???

1. Download Wi-Fi-Updater.zip.
2. Unzip the files downloaded in Step 1. Then, unzip the files in STM_VCP.zip.
3. Navigate to the STM_VCP directory and run either VCP_V1.3.1_Setup.exe or VCP_V1.3.1_Setup_x64.exe depending on whether you are running a 32-bit or 64-bit OS.



Where do I Download wifi updater.zip??
 
Last edited:

Bote

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
719
Location
Ft. Lauderdale, FL, U.S.A.
Run as administrator

When installing drivers and running these updates, be sure to
Run as...Administrator

so that it has access to your WiFi dongle and all the necessary hardware.

This question comes up repeatedly so it should be documented in a wiki at least.
 

fire1429

Member
Premium Subscriber
Joined
May 6, 2010
Messages
77
Location
texas
I did every thing it said but when I go to write the update to wifi it gives me an error msg!!!! I gave up for today
 

metzeric

Member
Joined
Feb 17, 2012
Messages
210
Location
Lockport NY
First part of the error
i had the same error

before you do the final step

right click on the firmware updater program

click properties

click the compatibility tab

check the box that says run the program in compatibility mode for then i picked windows xp service pack 3

check the box that says run this program as admin.

hit apply

then do last step
 

fire1429

Member
Premium Subscriber
Joined
May 6, 2010
Messages
77
Location
texas
metzeric you are the man it is updating at this time thank you so much I was going crazy trying to figure this out earlier....
 

DaveIN

Founders Curmudgen
Database Admin
Joined
Jan 5, 2003
Messages
6,508
Location
West Michigan
i had the same error

before you do the final step

right click on the firmware updater program

click properties

click the compatibility tab

check the box that says run the program in compatibility mode for then i picked windows xp service pack 3

check the box that says run this program as admin.

hit apply

then do last step
This procedure works. :cool:
 

Jake68111

Member
Joined
Feb 19, 2010
Messages
406
Location
Morris, IL. (Grundy County)
i had the same error

before you do the final step

right click on the firmware updater program

click properties

click the compatibility tab

check the box that says run the program in compatibility mode for then i picked windows xp service pack 3

check the box that says run this program as admin.

hit apply

then do last step
This thread needs to be locked or put into a WIKI.
Got the same exact error, did these steps and it took.

THANK YOU!
 

PCTEK

Member
Premium Subscriber
Joined
Nov 19, 2005
Messages
428
Location
Northern California, USA
WiFi Update Problem

When I try to launch the updater, I get a message that states "PC Cannot Detected Com Port". I am connected via the USB cable and I do get a connection when I run the Sentinel program? I am running Windows 7 32-bit. Thank you
 

wise871

Member
Database Admin
Joined
Jun 23, 2006
Messages
3,721
Location
Florida
When I try to launch the updater, I get a message that states "PC Cannot Detected Com Port". I am connected via the USB cable and I do get a connection when I run the Sentinel program? I am running Windows 7 32-bit. Thank you
Did you install the drivers for the wifi dongle so Windows will recognize it and give it a com port? Then check device manager and see if it's there with a com port assigned.
 

PCTEK

Member
Premium Subscriber
Joined
Nov 19, 2005
Messages
428
Location
Northern California, USA
It's been one of those days

and it's only Wednesday! I had the WiFi dongle attached to the back of the scanner. I though it would update through the scanner. So I re-read UpMan's instructions again and it said to plug the dongle into my PC... duh.... once I did that it updated find. Now I just have to find how to get the Siren app for my iPad and iPhone....

Thank you
 
Status
Not open for further replies.
Top