DMR in Moose Jaw

Status
Not open for further replies.

ve5wil

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
201
Location
Moose Jaw
Playing with my new SDS100 - I found 4 DMR channels 854.0125, 854.8875, 914.4500 and 952.325. The first two share the same color code, each of the others have their own codes - on the 854MHz ones Ive heard "housekeeping" and "surviellance" - guessing this may be the spa and casino.
 

ve5wil

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
201
Location
Moose Jaw
TAFL confirmed 854.0125 licensed to Sask Gaming 21 Fairford East, which is casino
 
Last edited:

BC_Scan

Member
Joined
Aug 26, 2006
Messages
435
Location
Vancouver BC
Interesting, I see nothing at this moment for 854.0125 & 914.45 & 952.325 , I would double check those as 952 is smack dab at the beginning of the band used for SCADA , try monitoring the two 800 freqs and jot down all the tg's associated for that system.
 

ve5wil

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
201
Location
Moose Jaw
Interesting, I see nothing at this moment for 854.0125 & 914.45 & 952.325 , I would double check those as 952 is smack dab at the beginning of the band used for scada , try monitoring the two 800 freqs and jot down all the tg's associated for that system.
Sorry 854.8875 MHz for Casino, voice on .0125 but not listed in TAFL. I figured something goofy with DMR in the 900 band. Scanner hasn't hit on those 2 frequencies since. So far found 2 active tg for Casino - Security/Cash Handling and Maintenance. I've seen about a dozen rIDs
 

ve5wil

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
201
Location
Moose Jaw
Now that I am at home, let me try my reply again.
My mistake, the 854.8875 is listed in TAFL as belonging to SK Gaming (at this moment it appears as 854.0125 is the rest channel on the system (RSSI 113dBm).

I have two TG logged so far - one is Security/and Money Handling the other seems more Maitenance/Housekeeping. I also have about 6 or 7 RIDs logged. A 4 digit ID sounding like "Control" for Security, and the others are 3 digit ones.
The two hits in the 900 band did make me wonder. Even though they came up with a color code each. Its possible i am getting interference from a SCADA or similar system as one of the City's data antennas is right across the street from me.

When monitoring the system as a Trunked system - I see and hear activity. When monitoring the two channels conventionally , I see color code, and hear nothing. Have noted every transmission I have logged always seems to be in the same time slot. not sure if this is unusal or not.


Everything on the Casino system is coming up as TS2, CC Blue.
 

ve5wil

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
201
Location
Moose Jaw
Color 5. (I've been working with sentinel software. Uniden uses colors rather than numbers )
 

BC_Scan

Member
Joined
Aug 26, 2006
Messages
435
Location
Vancouver BC
My friend when CC shows up on your display in search that is your color
harryshute said:
I'm puzzled neither my Uniden scanners nor Sentinel use colours.
When you program a DMR in Sentinel beside the frequency tab shows Color Code ( I use it when multiple repeaters in my zone are same freq, but I want to target a given unit) otherwise it can stay as search
 
Status
Not open for further replies.
Top