DTRS drop

Status
Not open for further replies.

jeffreyinberthoud

Completely Banned for the Greater Good
Banned
Joined
Oct 18, 2001
Messages
1,870
Location
BERTHOUD COLORADO
Hey is anyone up north having issues with DTRS this morning I drove to greeley and turned off scanner at 9 all was well just back back in my truck at 11:30 and scanner just rips past every aDTRS freq like they are not there strange
 

jeffreyinberthoud

Completely Banned for the Greater Good
Banned
Joined
Oct 18, 2001
Messages
1,870
Location
BERTHOUD COLORADO
well about two minutes after post I left the placew I was at and everything came back wonder if there was a cell tower maybe effecting signals or something very strange that all 800 freqs were gone
 

keeton155

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 29, 2007
Messages
19
Location
Fort Collins
I havent heard anything on my 106 for a week. My pro 96 works fine. I havent figure if the pro 106 is a hardware problem or operator error.
Rick
 

datainmotion

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 9, 2001
Messages
2,268
Location
Colorado
well about two minutes after post I left the placew I was at and everything came back wonder if there was a cell tower maybe effecting signals or something very strange that all 800 freqs were gone
That would be my guess. There are a number of loactions here in Thornton and Northglenn where my 996 goes deaf due to proximity to cell sites.
 

datainmotion

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 9, 2001
Messages
2,268
Location
Colorado
I havent heard anything on my 106 for a week. My pro 96 works fine. I havent figure if the pro 106 is a hardware problem or operator error.
Rick
Rick,

Welcome to the Colorado Forum!
What do you have programmed into your 106? Any VHF channels? Do those work?

Mike
 

keeton155

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 29, 2007
Messages
19
Location
Fort Collins
I do have vhf programed in my pro 106 Mike and they dont say anything either. However I can hit the weather channel 162.475. and I've always believed that if I can hear the weather channels then the inside of the radio is probably ok.
rk
 

jimmnn

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 11, 2002
Messages
14,327
Location
Colorado

kc0kp

Member
Joined
Jul 26, 2006
Messages
438
Location
DM79np
I registed twice for Win500 and never got an reply. I kind of hate to pay a third fee.
Rick
Many have had the same problem. Most of them solved it by looking in their spam folder. They also found Steve's responses in there as well.
 

datainmotion

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 9, 2001
Messages
2,268
Location
Colorado
I do have vhf programed in my pro 106 Mike and they dont say anything either. However I can hit the weather channel 162.475. and I've always believed that if I can hear the weather channels then the inside of the radio is probably ok.
rk
Rick,

I'm sorry - but have to ask - are you getting traffic on those same VHF channels on your 96? Are you sure those frequencies are still in use?

Mike
 

keeton155

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 29, 2007
Messages
19
Location
Fort Collins
Well guys, as sudden as it stopped receiving, my 106 started working on Christmas. I have an idea that I changed a setting but I couldnt tell that to a judge.
Rick
 
Status
Not open for further replies.
Top