Feed Provider/Premium Member Badges Missing

Status
Not open for further replies.

rjdj2000

Member
Feed Provider
Joined
Jan 24, 2011
Messages
217
Location
Central NY
lowboy654,

I know this is not probably the correct spot to put this, but somehow I have lost the Feed Provider badge and the premium subscriber status as I have had that status since I started providing the feed in 2011.

Can you check into that? I don't know why within a hour I went from one status to another.
 

lowboy654

DB Admin Member
Database Admin
Joined
Oct 29, 2005
Messages
2,276
Location
Northwest, WA
lowboy654,

I know this is not probably the correct spot to put this, but somehow I have lost the Feed Provider badge and the premium subscriber status as I have had that status since I started providing the feed in 2011.

Can you check into that? I don't know why within a hour I went from one status to another.
I have asked other Admins here to look in to this and let you know whats up with this, as I just input Data here. So I am not sure how being a feed provider works. I did find this.
http://wiki.radioreference.com/index.php/Become_a_Feed_Provider
 
Last edited:

mikewazowski

Forums Manager/Global DB Admin
Staff member
Joined
Jun 26, 2001
Messages
11,873
Location
Central Ontario
I see your Audio Feed Provider badge and your profile does show you as a Premium Member.

Not sure why that badge isn't showing up though.

Did your feed go down recently? I believe that while your feed is down, you lose the Premium Member privileges unless you've paid for them separately.
 

rjdj2000

Member
Feed Provider
Joined
Jan 24, 2011
Messages
217
Location
Central NY
Mike & Ken,

Yeah the feed was down at the time when I was in here due to internet outage, dang TWC anyways, but after it came back online everything was back. Just had never noticed that quirk before and after reading about it on here somewhere then I figured that is what happened.
 
Status
Not open for further replies.
Top