• To anyone looking to acquire commercial radio programming software:

    Please do not make requests for copies of radio programming software which is sold (or was sold) by the manufacturer for any monetary value. All requests will be deleted and a forum infraction issued. Making a request such as this is attempting to engage in software piracy and this forum cannot be involved or associated with this activity. The same goes for any private transaction via Private Message. Even if you attempt to engage in this activity in PM's we will still enforce the forum rules. Your PM's are not private and the administration has the right to read them if there's a hint to criminal activity.

    If you are having trouble legally obtaining software please state so. We do not want any hurt feelings when your vague post is mistaken for a free request. It is YOUR responsibility to properly word your request.

    To obtain Motorola software see the Sticky in the Motorola forum.

    The various other vendors often permit their dealers to sell the software online (i.e., Kenwood). Please use Google or some other search engine to find a dealer that sells the software. Typically each series or individual radio requires its own software package. Often the Kenwood software is less than $100 so don't be a cheapskate; just purchase it.

    For M/A Com/Harris/GE, etc: there are two software packages that program all current and past radios. One package is for conventional programming and the other for trunked programming. The trunked package is in upwards of $2,500. The conventional package is more reasonable though is still several hundred dollars. The benefit is you do not need multiple versions for each radio (unlike Motorola).

    This is a large and very visible forum. We cannot jeopardize the ability to provide the RadioReference services by allowing this activity to occur. Please respect this.

Harris XG-100M buggy display on UHF band

merlin

Active Member
Joined
Jul 3, 2003
Messages
2,713
Location
DN32su
First, I have a 700/800 P25 system NAS and the display setting work great. At a call, it shows the agency (line 1) and group (line 2) so that is close enough.
VHF: Amateure, shows "HAM" (line 1) and group (line 2 IE: 52 sym) "Weather" shows "WX 1, WX 2,etc
Low band shows agency and group.
Now UHF, I stuffed a few GMRS channels and a ham repeater, All it shows is the system, even at a call. No clue what channel it is on.
I have gone over the .pers settings countless times and can't fix this.
The firmware is R02A28 if anyone has some insight.
TNX
 

merlin

Active Member
Joined
Jul 3, 2003
Messages
2,713
Location
DN32su
OK, I sorta got this fixed. A combination of settings, group bank display and scrolling issue was truncating nearly all of line two.
 

merlin

Active Member
Joined
Jul 3, 2003
Messages
2,713
Location
DN32su
Yea, I've got that in mind. Loading more systems and channels is still a work in progress and eventually front mount to put into a CS-7000.
I have v. XLP R06T02 here so when I get to that point.
 

merlin

Active Member
Joined
Jul 3, 2003
Messages
2,713
Location
DN32su
OK, after so serious ferreting, I found it. Now to see if this will upgrade in one jump.
 
Top