• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Help on 996

Status
Not open for further replies.

mpdonala

Member
Joined
Jun 25, 2004
Messages
88
Location
Colorado Springs
Cleared the memory and put in just the COLORADO system and when I try to scan it say's nothing to scan. I can go in manually and put it on a channel and hear comm's. So what am I doing wrong. Any help would be great. Thanks mark
 

Go-24

Member
Joined
Mar 28, 2006
Messages
495
Location
Indiana
I had the same issue when I first set mine up ...

Do you have the site setup? Do you have the system and the groups enabled eg SO/GRP both show numbers lite up?
 

Go-24

Member
Joined
Mar 28, 2006
Messages
495
Location
Indiana
This is how I did it - I just hit the numbers to turn on/off the systems. For groups I hit func (biggest knob) then hit the numbers to turn them on/off.
 

UPMan

Uniden Representative
Premium Subscriber
Joined
Apr 19, 2004
Messages
13,287
Location
Arlington, TX
The System Quick Key (SQK) for Colorado is 28 (from page 140 in the O/M). So, while scanning, press [.] 2 8 to start scanning the Colorado stuff.
 
Status
Not open for further replies.
Top