• To anyone looking to acquire commercial radio programming software:

    Please do not make requests for copies of radio programming software which is sold (or was sold) by the manufacturer for any monetary value. All requests will be deleted and a forum infraction issued. Making a request such as this is attempting to engage in software piracy and this forum cannot be involved or associated with this activity. The same goes for any private transaction via Private Message. Even if you attempt to engage in this activity in PM's we will still enforce the forum rules. Your PM's are not private and the administration has the right to read them if there's a hint to criminal activity.

    If you are having trouble legally obtaining software please state so. We do not want any hurt feelings when your vague post is mistaken for a free request. It is YOUR responsibility to properly word your request.

    To obtain Motorola software see the Sticky in the Motorola forum.

    The various other vendors often permit their dealers to sell the software online (i.e., Kenwood). Please use Google or some other search engine to find a dealer that sells the software. Typically each series or individual radio requires its own software package. Often the Kenwood software is less than $100 so don't be a cheapskate; just purchase it.

    For M/A Com/Harris/GE, etc: there are two software packages that program all current and past radios. One package is for conventional programming and the other for trunked programming. The trunked package is in upwards of $2,500. The conventional package is more reasonable though is still several hundred dollars. The benefit is you do not need multiple versions for each radio (unlike Motorola).

    This is a large and very visible forum. We cannot jeopardize the ability to provide the RadioReference services by allowing this activity to occur. Please respect this.

Ht750

Status
Not open for further replies.

Muxlow

Super Secret
Joined
Aug 16, 2005
Messages
1,400
Location
Middlesex County
I have a UHF LTR HT750 16 channel

Iv got CPS R6.7.4

First thing.. iv got a LTR system programmed into my radio, its for RX only thou, how can i make it TX aswell?
Not that i want OR need to.. Iv never really messed around with LTR ever.
Got this radio and found out it had ltr, and the city has a ltr system so la la laaa

i can do edacs and smartnet systems but when it comes to ltr.. no idea. be nice to know how it all programms out n such

2nd thing, under the conventional tab, the signaling is greyed out and i cant add anything to it.. why is that?
id like to have a mdc1200 or QC2 on some channels but cant see to figure out how to make that part work.
 

C138NC

Tactical Taco Consumer
Joined
Jan 10, 2009
Messages
743
Location
NC Taco Command
If you TX, wouldnt the admin of that LTR system have a cow if your not really affiliated with the system? thought radios programmed as LTR's would have to be recognized on the system just like a Trunked system with a key.... ok ill keep my question short though incase someone can correct me, I never really stumble upon LTR's but google time!

how can i make it TX aswell?
Not that i want OR need to.. Iv never really messed around with LTR ever.
Got this radio and found out it had ltr, and the city has a ltr system so la la laaa
That defeats the purpose of wanting to TX if you dont want or have the need to
 
Last edited:

Muxlow

Super Secret
Joined
Aug 16, 2005
Messages
1,400
Location
Middlesex County
I just want to know how it all gets programmed and such
since i can do edacs systems in orions and lpe's and some TRS in spectras, LTR is just more to add onto to things i could program.
 
Last edited by a moderator:

C138NC

Tactical Taco Consumer
Joined
Jan 10, 2009
Messages
743
Location
NC Taco Command
Just to add, not to be mean or irrational but even if anyone here knew how to tinker with an LTR system, I dont think anyone would generally share that kind of information over the net, its more like a "find out and do it yourself kind of thing" just like the SSE5000 for the NYPD, nobody has successfully been able to modify these radios for anything other than the original band-split, or at least aren't talking about it if they've been able to, its just secret squirrel stuff.
 

K8TEK

Completely Banned for the Greater Good
Banned
Joined
Jul 13, 2004
Messages
681
Location
Ohio
If you have an HT750, you aren't going to be programming any LTR systems in it. Do you have an HT750LS? Those are two completely different radios.
 

K8TEK

Completely Banned for the Greater Good
Banned
Joined
Jul 13, 2004
Messages
681
Location
Ohio
Just to add, not to be mean or irrational but even if anyone here knew how to tinker with an LTR system, I dont think anyone would generally share that kind of information over the net, its more like a "find out and do it yourself kind of thing" just like the SSE5000 for the NYPD, nobody has successfully been able to modify these radios for anything other than the original band-split, or at least aren't talking about it if they've been able to, its just secret squirrel stuff.
If they are in fact based on other ASTRO25 radios, modifying them would be cake. :lol:
 

greenthumb

Colorado DB Administrator
Database Admin
Joined
Feb 29, 2004
Messages
1,941
Further off-topic discussion on peoples' names, whether or not something is ethical or illegal, etc. won't be tolerated in this thread. If you don't like this thread or where it's headed, don't participate!
 

colby4601

Member
Joined
Mar 1, 2009
Messages
124
I think the illegality of his use of this radio is relevant to this thread. We're simply trying to inform him on something he may or may not know about. Just trying to help.
 

Muxlow

Super Secret
Joined
Aug 16, 2005
Messages
1,400
Location
Middlesex County
Im not trying to TX on a LTR system. All i wanted to know who how to do it.
Info only.
Dont see whats wrong with that.. Send it in a pm i dont care

ALSO
Why is the signaling greyed out on my CPS? I want to have a pre&post id but in the conventional mode its not letting me click on RX and TX systems for signaling squelch
 
Status
Not open for further replies.
Top