• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

HTML Player Not Working

rwmorey71

Newbie
Premium Subscriber
Joined
Oct 12, 2011
Messages
4
Location
East Hampton, NY
Hi --

I went to Broadcastify to make sure my feed was on the air and the HTML web player is not working.


It does not auto play but for me even hitting play does not cause the feed to start.

I was able to confirm my feed is online on the Broadcastify app on my Android phone.

Rich
 

alabamarailfan

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 6, 2009
Messages
141
Working fine in Chrome for me on this end. Might be something in your Chrome configuration or some plugin/extension you have installed as I am listening right now and it works fine. I have Version 75.0.3770.100 (Official Build) (64-bit) .
 

Deziel0495

Active Member
Database Admin
Joined
Feb 11, 2008
Messages
589
Location
PEI, Canada
I'm using Google Chrome Version 76.0.3809.87 (Official Build) (64-bit) and it seems to be working fine. Auto play does not work, I have to press play manually.
 

alabamarailfan

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 6, 2009
Messages
141
Interesting...even the auto-play works for me. Turns out, I just did an update and now have 76.0.3809.87 (Official Build) (64-bit) also.
 

rwmorey71

Newbie
Premium Subscriber
Joined
Oct 12, 2011
Messages
4
Location
East Hampton, NY

portroyalbirdy

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 17, 2010
Messages
221
Location
Central PA
I am also having an issue trying to get any feed to play with the HTML Player (as of 8/11/19 at 6:13PM) The HTML page loads, but even when I click "Play" it does nothing! I have the latest Chrome Version, and like someone else had stated, it also worked for me in IE.
 

see7

Member
Premium Subscriber
Joined
Jul 31, 2016
Messages
16
I finally did some more research and this is the error I see if I activate the developer window in Chrome (F12)

Mixed Content: The page at 'East Hampton Police, Fire and EMS - Live Audio Feed Web Player Live Audio Feed' was loaded over HTTPS, but requested an insecure audio file 'http://audio13.broadcastify.com/8vkrs7q4gpjt092.mp3?nocache=8000397&xan=DCJP4HvtwMoXdH9HvtwMJ5vv342DfleDptcoX3dH9H48vtwMJ'. This content should also be served over HTTPS.
Exact same issue here. Happens on chrome on windows and mac.
 

symtron

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 19, 2002
Messages
23
Location
Darlington, South Carolina
Hi --

I went to Broadcastify to make sure my feed was on the air and the HTML web player is not working.


It does not auto play but for me even hitting play does not cause the feed to start.

I was able to confirm my feed is online on the Broadcastify app on my Android phone.

Rich
So this morning WEdnesday Aug 14th .. the streaming on Chrome works again... what gives?????????????? No update to Chrome that I am aware of as the machine was off all day yesterday.

Symtron
 
Top