LTR and the Pro-2055

Status
Not open for further replies.

kevin390

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
7
Location
Wallkill, NY
Hello Group,
****I have a problem I hope someone can help me with. I have a LTR trunk system programmed into my pro-2055. I programmed it like you are suppose to. Channels- 1, 3, 5, 7, 9. Then I programmed my ID's. Now I closed the bank so I hear only the ID's I want to.
****Here is where the problem happens. It doesn't do it all the time but once in a while it will stop on the first frequency of the LTR system and make a weird sound. I then hit the scan button and all is fine for a while. I have it programmed right, set for LTR. I don't know if its just one of those things or if its my pro-2055. Any help will more them appreciated. Thanks for your time......Ray
 

KCChiefs9690

CQ DX
Joined
Mar 20, 2004
Messages
1,794
Location
Lewis Center, OH
It might just be the system...there could be some interference on that particular frequency. I programmed an LTR on my PRO-2055 before, and there was one frequency that would carry interference every one in a while, then it would be fine again.

Are you actually able to monitor and listen to the system, or will it not work?
 

kevin390

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
7
Location
Wallkill, NY
Thanks for the fast reply Colin. I can listen to the system fine. The problem only happens once in a while. I hit the scan button when it does happen and everything works great......Ray
 
Status
Not open for further replies.
Top