Macon Bibb TRS Changes?

Status
Not open for further replies.

KG4BKO

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 1, 2004
Messages
24
Location
Vidalia, GA
Has Macon/Bibb trunked system changed in any way recently? I visited Macon Monday and Wednesday and my 396T was quiet on the trunked system. After hearing nothing on Monday, I redownloaded the system from RR (both systems listed) and still nothing. I manually verified that I was receiving the CC loud and clear. I have tried both trunked systems listed (the Motorola Type II SmartZone and the Project 25 Phase 1 (FDMA)) and nothing heard. I still copy the Houston County TRS fine. I saw where some talkgroups were updated but that is all.

Thanks in advance.
 

mjbjr

Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
593
Location
Macon,Ga USA
Im not to familliar with radios and such,but i do provide the Macon police/Fire dept feed.If you will tell me specific date and time,i will download the archive and check.Were you listening to MPD or BCS?
 

KG4BKO

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 1, 2004
Messages
24
Location
Vidalia, GA
Macon/Bibb TRS Changes?

Hi,
I was there on November 14 from about 11:00am to 2:00pm, and November 16 from about 12:00 noon until 3:30pm. I have both Macon PD and Bibb SO talk groups programmed as shown in RR.

Thanks for looking.

Bill
 

mjbjr

Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
593
Location
Macon,Ga USA
Hi,
I was there on November 14 from about 11:00am to 2:00pm, and November 16 from about 12:00 noon until 3:30pm. I have both Macon PD and Bibb SO talk groups programmed as shown in RR.

Thanks for looking.

Bill
I listened to just a few minutes on 11/14 feed around 1116-am and it worked fine for MPD. and the 16th around 1230 pm and it worked as well.
 

KG4BKO

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 1, 2004
Messages
24
Location
Vidalia, GA
Thanks again for looking. Maybe the next time I get up that way I will have a chance to play around with the settings. In the past it worked great.

Bill
 

mjbjr

Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
593
Location
Macon,Ga USA
Im using a pro 197 i believe.I set it up and put it away sort of speak.i only go to look at it when i get an email about it being down.LOL i dont even have a monitor hooked up to that computer.
 
Status
Not open for further replies.
Top