Macon/bibb

Status
Not open for further replies.

mjbjr

Member
Feed Provider
Joined
Dec 11, 2009
Messages
606
Location
Macon,Ga USA
Did they change something again? All was working well,now im getting emails of no audio and not much on some of the archives i pull.
 

mjbjr

Member
Feed Provider
Joined
Dec 11, 2009
Messages
606
Location
Macon,Ga USA
Ok so I uploaded houston county and it worked. So i know its not a hardware issue.
 

RRR

What?
Premium Subscriber
Joined
Dec 6, 2005
Messages
1,744
I was in Macon today, and didn't hear a peep out of it either.

Wonder if the radio system tech for them reads these posts?

...errr, I mean "wow, sure worked great today!" ;)
 

troymail

Silent Key
Joined
Dec 19, 2002
Messages
9,982
Location
Supply (Lockwood Inlet area), NC
Sounds like they are switching to/using a control channel frequency in rotation that is not yet known. Can someone get a Pro96com dump to see what frequencies they are using.

Just a suggestion.
 

N8IAA

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
7,051
Location
Fortunately, GA
I have no idea what that means.
What that means is they can change the CC frequency hourly, daily, weekly. You need to program all the site frequencies in so you can follow the traffic.
You just can't sit on the main CC listed in the database anymore.
Larry
 

mjbjr

Member
Feed Provider
Joined
Dec 11, 2009
Messages
606
Location
Macon,Ga USA
What that means is they can change the CC frequency hourly, daily, weekly. You need to program all the site frequencies in so you can follow the traffic.
You just can't sit on the main CC listed in the database anymore.
Larry
How am I able to do that?
 

RRR

What?
Premium Subscriber
Joined
Dec 6, 2005
Messages
1,744
Would unchecking "Control channel only" help?
 

mjbjr

Member
Feed Provider
Joined
Dec 11, 2009
Messages
606
Location
Macon,Ga USA
I changed dispatch to another channel and still nothing. Added a wildcard and found nothingl
 

N8IAA

Member
Joined
Dec 19, 2002
Messages
7,051
Location
Fortunately, GA
I changed dispatch to another channel and still nothing. Added a wildcard and found nothingl
Program ALL the frequencies for the system site into the scanner. Adding a Wildcard TGID only allows you to hear NEW TGID's, not frequencies. What radio are you using? Never mind. Saw you are using the 197. Just go into the system frequencies for that trunk system and add them. Click Save and download it to the scanner and see if that helps
Larry
 
Last edited:

RRR

What?
Premium Subscriber
Joined
Dec 6, 2005
Messages
1,744
Would unchecking "Control channel only" help?
 
Status
Not open for further replies.
Top