• To anyone looking to acquire commercial radio programming software:

    Please do not make requests for copies of radio programming software which is sold (or was sold) by the manufacturer for any monetary value. All requests will be deleted and a forum infraction issued. Making a request such as this is attempting to engage in software piracy and this forum cannot be involved or associated with this activity. The same goes for any private transaction via Private Message. Even if you attempt to engage in this activity in PM's we will still enforce the forum rules. Your PM's are not private and the administration has the right to read them if there's a hint to criminal activity.

    If you are having trouble legally obtaining software please state so. We do not want any hurt feelings when your vague post is mistaken for a free request. It is YOUR responsibility to properly word your request.

    To obtain Motorola software see the Sticky in the Motorola forum.

    The various other vendors often permit their dealers to sell the software online (i.e., Kenwood). Please use Google or some other search engine to find a dealer that sells the software. Typically each series or individual radio requires its own software package. Often the Kenwood software is less than $100 so don't be a cheapskate; just purchase it.

    For M/A Com/Harris/GE, etc: there are two software packages that program all current and past radios. One package is for conventional programming and the other for trunked programming. The trunked package is in upwards of $2,500. The conventional package is more reasonable though is still several hundred dollars. The benefit is you do not need multiple versions for each radio (unlike Motorola).

    This is a large and very visible forum. We cannot jeopardize the ability to provide the RadioReference services by allowing this activity to occur. Please respect this.

Motorola XPR 7350

Status
Not open for further replies.

Razores

Member
Joined
Jan 5, 2017
Messages
4
Location
Phillipines
Hello Everyone,

I have 2 Motorola XPR 7350 radios but it only have 2 channels (1,2) I want to add another for my channel 3. I also have a Motorola XPR 8400 Repeater. Can someone help me pls.

Thanks
 

N4GIX

Member
Premium Subscriber
Joined
May 27, 2015
Messages
1,902
Location
Hammond, IN
The XPR 7350 supports up to 32 channels. Add whatever you want for channel 3 using the CPS.
 

cmdrwill

Member
Joined
Mar 30, 2005
Messages
3,296
Location
So Cali
You will have to add a Personality for each new 'channel'. Then you will have to add the Personality to the ZONE.
 

KG4INW

Member
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,366
Location
Midlothian, VA
You will have to add a Personality for each new 'channel'. Then you will have to add the Personality to the ZONE.
Oddly enough, not so with MotoTRBO. Channels are created in each zone as you see fit but can "point" to items elsewhere in the CPS. That is, you define emergency systems, signaling systems, contacts, RX group lists and so on and so forth elsewhere in the tree but CPS doesn't refer to anything as a personality.
 

Razores

Member
Joined
Jan 5, 2017
Messages
4
Location
Phillipines
The XPR 7350 supports up to 32 channels. Add whatever you want for channel 3 using the CPS.
Hello,

What I want to do is to connect my radios to the repeater. And add channel to the radios using the repeaters frequency. I have installed the Dynamic Mix Mode for the repeater so I can also use the Analog ones. Can you help me on setting up the channel for my XPR 7350? I manage to link the two radios using the repeaters frequency but the TX mode and RX mode on the repeater is not functioning. I have no training for this and trying to learn it by myself.

Thanks
 

Anderegg

Enter text in this field
Premium Subscriber
Joined
Mar 7, 2010
Messages
1,828
Location
San Diego
Assuming here you have MotoTRBO CPS?

In the CPS, after you read the radio, you should see your two existing channels on the left side tree menu under zone. With a right click above them, you can then ADD an additional analog or digital channel, at which point you will have a new right side field where you can enter the frequency, PL, etc.

Paul
 
Status
Not open for further replies.
Top