• Effective immediately we will be deleting, without notice, any negative threads or posts that deal with the use of encryption and streaming of scanner audio.

    We've noticed a huge increase in rants and negative posts that revolve around agencies going to encryption due to the broadcasting of scanner audio on the internet. It's now worn out and continues to be the same recycled rants. These rants hijack the threads and derail the conversation. They no longer have a place anywhere on this forum other than in the designated threads in the Rants forum in the Tavern.

    If you violate these guidelines your post will be deleted without notice and an infraction will be issued. We are not against discussion of this issue. You just need to do it in the right place. For example:
    https://forums.radioreference.com/rants/224104-official-thread-live-audio-feeds-scanners-wait-encryption.html

Multiple Posts

Status
Not open for further replies.

safetyobc

Member
Joined
Sep 25, 2004
Messages
3,345
Location
South Arkansas
I have seen this several times today.

Many many posts. Like 5 to 10 of the same exact thread. Is this some type of bug or virus? Someone messing with the site?

Just curious. Here is an example if the mods to delete them:

Louisiana Forum
 

loumaag

Silent Key - Aug 2014
Joined
Oct 20, 2002
Messages
12,911
Location
Katy, TX
As Lindsay works on the site, I fear this might happen occasionally. It has happened in the past and probably will happen again. It is a timing issue, sometimes when he is doing an update of software at the same time the post is being sent, this happens. Really the only thing we need to do is to click on one of them and report it as many multiple posts. One of the moderators will get to it and remove all but one.
 

safetyobc

Member
Joined
Sep 25, 2004
Messages
3,345
Location
South Arkansas
Sorry for the double myself.

I pushed submit button and waited and waited, etc. Nothing happened so I started all over. I guess it posted after all.

matt :D
 

Jay911

Member
Joined
Feb 15, 2002
Messages
9,152
Location
Bragg Creek, Alberta
When I have that problem (as I did yesterday), I just open another tab in Firefox and go to the 'new posts' bookmark I have stored in my browser, and look for the message I just posted. If I see it, I don't hit Submit a second time...
 

safetyobc

Member
Joined
Sep 25, 2004
Messages
3,345
Location
South Arkansas
I actually did do that. But didnt' see the post and is why I submitted a new post.

Actually, both posts were not showing up so I just shut the PC down and went to bed. Got up this morning and had 2 posts. lol
 

blantonl

Founder and CEO
Staff member
Joined
Dec 9, 2000
Messages
9,177
Location
Whitefish, MT
I really, honestly, think this is a case of lack of patience and user error. Plus, we might have some times on the site when things get really busy, especially in the early evening. This can cause a less than instantanous reponse, for which people just click click click...

I've up'd the min time between posts to 60 seconds. Let's see if this helps resolve the problem.
 
Status
Not open for further replies.
Top