Nashville International Airport Public safety

Status
Not open for further replies.

wxwarn285

Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
131
Location
Middle Tennessee
Is the airport authority fully p25 phase 2? It shows phase 2 but no T's shown in mode just D, I thought phase 2 was T in the mode column. I just acquired the airport as part of my roaming patrol areas so I want to listen in, I programmed it into my pro197 and it stops on a voice channel blinking with no audio, I think thats indicating phase 2 or a wrong setting?
 

milf

Careful, I CAN hear you!
Database Admin
Joined
Dec 18, 2002
Messages
12,996
Location
Indianapolis, IN
If you're not getting audio, that means it's TDMA or Encrypted as the PRO-106/197/PSR500/600 won't pass TDMA or Encrypted Audio. We need someone to run Pro96Com or UniTrunker on the system, or run discovery etc on it and verify if the TGs are running TDMA, which something tells me they are. In the DB, D means digital, T means TDMA capable, and mostly using that mode. I think David said they were TDMA for sure, but can't remember for sure.. And never got an submission to remind me if we discussed it on facebook or on phone or not lol, I am getting old, or did too many things in my youth!
 
Last edited:

bg_nashville

Member
Joined
Dec 6, 2004
Messages
248
I just ran Pro96Com for a few minutes to double-check. Public Safety, Baggage, and Maintenance were all using Phase 2.
 

motoapco25

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 19, 2002
Messages
8
Location
In a van by the river
Still nothing except cought a emergency button went off yesterday for about 10 seconds

Wondering if there still setting it up and not transitioned over yet ?
 

milf

Careful, I CAN hear you!
Database Admin
Joined
Dec 18, 2002
Messages
12,996
Location
Indianapolis, IN
You must have a setting off as 3 others reporting it fully functioning and p25 phase II

Sent from my LG-K330 using Tapatalk
 

W4EMS

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 19, 2002
Messages
585
Location
Middle Tennessee
Have not listened a lot as tight connections but all the listed TGs are active. No time to discover yet. Will try in a couple weeks when back there, again.
 

slatescan

Member
Premium Subscriber
Joined
Feb 5, 2004
Messages
622
Location
Hendersonville,TN
If you're not getting audio, that means it's TDMA or Encrypted as the PRO-106/197/PSR500/600 won't pass TDMA or Encrypted Audio. We need someone to run Pro96Com or UniTrunker on the system, or run discovery etc on it and verify if the TGs are running TDMA, which something tells me they are. In the DB, D means digital, T means TDMA capable, and mostly using that mode. I think David said they were TDMA for sure, but can't remember for sure.. And never got an submission to remind me if we discussed it on facebook or on phone or not lol, I am getting old, or did too many things in my youth!
i forgot to Sub it. i am the one getting old LOL
 
Status
Not open for further replies.
Top