Need Help Getting My Feed Going

Status
Not open for further replies.

pummel

Member
Joined
Jan 4, 2010
Messages
3
Im trying to get my feed going, but I keep getting this message (unable to connect to socket) in the Oddcast V3 encoder window. It is trying to reconnect every 30 seconds but I've had no luck. Is this nornal?
BTW I posted this in another sub forum(software), but no luck. I figured this would be a better place to try.
 

richtidd

Live Audio Administrator
Database Admin
Joined
Dec 19, 2002
Messages
1,139
Location
San Mateo, Ca
Im trying to get my feed going, but I keep getting this message (unable to connect to socket) in the Oddcast V3 encoder window. It is trying to reconnect every 30 seconds but I've had no luck. Is this nornal?
BTW I posted this in another sub forum(software), but no luck. I figured this would be a better place to try.
Try ScannerCast & see it will work better:
ScannerCast Setup Instructions - The RadioReference Wiki
 

firemedicadam

Member
Joined
Oct 15, 2006
Messages
4
Location
Montgomery County, Iowa
Need help still...

Hi-
I tried ScannerCast since I had the same problem with Oddcast, but it says:
Error status from IceCast.
HTTP/1.0 401 Authentication Required
WWW-Authenticate: Basic realm= "IceCast2 Server"

Have any ideas?

The Oddcast on another computer of mine works ok.
 

shauno

Member
Premium Subscriber
Joined
Mar 22, 2007
Messages
194
Location
Porter & Lake County Indiana
Hi-
I tried ScannerCast since I had the same problem with Oddcast, but it says:
Error status from IceCast.
HTTP/1.0 401 Authentication Required
WWW-Authenticate: Basic realm= "IceCast2 Server"

Have any ideas?

The Oddcast on another computer of mine works ok.
I am getting the same error as this as well as the same error on oddcast listed before.....
 

Maddog1404

Member
Joined
Aug 2, 2004
Messages
3
My Icecast does the same thing with the socket problem. The only way I have found to fix it is to restart the computer
 
Status
Not open for further replies.
Top