New feed approved - Status "Coming Soon"

Status
Not open for further replies.

mrbobdobalina

Newbie
Joined
Feb 24, 2010
Messages
1
Please forgive any perceived impatience, I was only approved 19 hours ago

Just want to confirm / clarify if there is a wait to start broadcasting or an error on my part.

Downloaded & setup the software (ScannerCast), receive "PUSH Error 104 Invalid reply from RR"

Thanx for your time
 

richtidd

Live Audio Administrator
Database Admin
Joined
Dec 19, 2002
Messages
1,150
Location
San Mateo, Ca
Please forgive any perceived impatience, I was only approved 19 hours ago

Just want to confirm / clarify if there is a wait to start broadcasting or an error on my part.

Downloaded & setup the software (ScannerCast), receive "PUSH Error 104 Invalid reply from RR"

Thanx for your time
Helping via e-mail
 
Joined
Feb 16, 2010
Messages
9
DJBrotherShawn

hello i was approved and i went to download my software and when i went to run it it said something was wrong with it can you help me?
 

richtidd

Live Audio Administrator
Database Admin
Joined
Dec 19, 2002
Messages
1,150
Location
San Mateo, Ca
Hi Im having the same "PUSH Error 104 Invalid reply from RR" problem how did you fix it??

Thanks
A “PUSH Error 104” should be rare. It occurs during an initial connect attempt when ScannerCast gets a reply from Icecast that doesn’t look like a properly formatted HTTP reply. The dialog box that is displayed will actually show the suspicious reply, as will the log.

I suggest you try again.

Log into your RR account in ScannerCast.
Select the feed.
Start broadcasting.
 

N4KVL

Member
Joined
Oct 4, 2006
Messages
19
Location
Radio Valhalla
I am also trying to bring a feed online, and am receiving the "Push error 104". I have tried multiple times to restart the connection. How is is this issue remedied? Thanks in advance!
 

macdaddy1199

Member
Feed Provider
Joined
Aug 28, 2011
Messages
5
Location
East San Francisco Bay Area
I am also receiving the same error. I tried switching to RadioFeed and still get no connection. The error began when I restarted my router. Otherwise, the setup has been rock solid for 4 years.
 
Status
Not open for further replies.
Top