Newbie with Pro-96 programming question

Status
Not open for further replies.

av8ndi

Member
Joined
Feb 24, 2006
Messages
2
Location
Boerne, TX
Hi all,

I've recently moved from Richmond, VA to Boerne, TX. I'm trying to program my Pro-96 with the local freqs. I've found a LCRA listing on RR, but when trying to do the web import feature I get an error message which is way too long to type out, so I've attached the image to this thread. I was using Win96 until I read that it no longer supports the web-import feature, so I've tried using Win500 instead.

Any help would be greatly appreciated, and I appreciate your patience with a "noob".

Semper Fi,

Scott
 

Attachments

ka3jjz

Wiki Admin Emeritus
Joined
Jul 22, 2002
Messages
23,245
Location
Bowie, Md.
Win500 does not support the PRO-96; you need only go and get the most up to date version of Win96 and you will be able to use the RR import again.

The old XML import service was shut down last year. A new SOAP based service took its place

73 Mike
 

av8ndi

Member
Joined
Feb 24, 2006
Messages
2
Location
Boerne, TX
Same issue...

Sir,

Thanks for the advice. I d/l'ed the latest version of Win96 (1.67), and am still having the same issue.

I consider myself pretty computer savvy, but I don't have a clue what's causing this. There seems to be some conflict between the .dll files? I've tried deleting temp files, etc- and still no luck.

I appreciate the quick reply, and if you can think of anything else to try I'd appreciate it.

Take care,

Scott
 
Status
Not open for further replies.
Top