NexGen South problems??

SDBud

Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
138
Location
San Diego, Ca
I have lost EVERYTHING on the South zone, nothing coming in here on any radio, but several hours now. Anyone else??
North and East still work fine.
Have checked freqs, added ALL South zone freqs, and reprogrammed a radio several times, still nothing.
 

Stringer619

News Photojournalist
Joined
Jul 8, 2012
Messages
130
Location
San Diego, CA
NextGen South is working fine for me, have had El Cajon, Chula Vista, National City, Coronado, Sheriff Imperial Beach, and LE Blue 1 all coming in just in the time it took me to write this. EDIT: And Harbor PD, La Mesa, Sheriff Rancho SD, Law Air. Very active.
 

SDBud

Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
138
Location
San Diego, Ca
NextGen South is working fine for me, have had El Cajon, Chula Vista, National City, Coronado, Sheriff Imperial Beach, and LE Blue 1 all coming in just in the time it took me to write this. EDIT: And Harbor PD, La Mesa, Sheriff Rancho SD, Law Air. Very active.
REALLY strange. I even tried it in my 996T. West get some TGs popping up (not any traffic, of course), nothing on south even there.
 

SDBud

Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
138
Location
San Diego, Ca
After 3 days and multiple tries at fixing it, I finally wiped one radio (again), and MANUALLY programmed the NexGen South. Search did work, so I reflashed the full codeplug I had been using, and NOW have solid 5 bars, best signal I EVER got, and no problems any longer. VERY strange.
 
Top