NJICS West Orange simulcast

Status
Not open for further replies.

Markscan

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 9, 2004
Messages
527
Location
New Jersey
Just updated my 436 to the latest firmware. When I turned on NJICS to the West Orange simulcast, I get nothing. There is no signal at all. When I checked my HP2 which I haven't changed at all for at least a month , the result is the same, no signal. Is something going on with West Orange?


Sent from my iPad using Tapatalk
 

richee2000

Member
Joined
Sep 29, 2014
Messages
1,087
Location
basking ridge nj
i can no longer hear West Orange from Basking Ridge, but that has been the case for many months. I have no info on any changes to your area.
 

Markscan

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 9, 2004
Messages
527
Location
New Jersey
Just checked and I am back to full signal, but not receiving anything.


Sent from my iPad using Tapatalk
 

Markscan

Member
Premium Subscriber
Joined
Jan 9, 2004
Messages
527
Location
New Jersey
Now seems to be working again. Very weird. I thought the firmware update caused a problem, but the HP2 was showing the same thing. Seems normal now.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

GTR8000

Well Known Member
Database Admin
Joined
Oct 4, 2007
Messages
7,533
Location
BEE00
There was a failure of the West Orange simulcast a few hours ago. The issue has since been resolved.
 

Barney6

Member
Premium Subscriber
Joined
Dec 3, 2003
Messages
254
Location
Citrus Co., Fl./ Dumont, NJ.
I too was unable to get the West Orange and Alpine sites this afternoon. Now receiving WO but not Alpine. Located in northeast Bergen County using a 436 with the latest firmware updates. I was able to receive both no problems a week ago. Just an fyi, Chuck.
 
Status
Not open for further replies.
Top