OSPO on Ohio MARCS

Status
Not open for further replies.

spacenerd

Member
Joined
Aug 24, 2005
Messages
32
Location
Wapakoneta,Ohio
I have not heard the OSP on the MARCS in Wapakoneta for over 24 hours now. Are they having problems with the system? Also what frequency are the operating on if the MARCS system is down? I still have 45.140 programed in but haven't heard anything there either.
Thanks,
Spacenerd
 

mmartinfan

Member
Banned
Joined
Dec 8, 2002
Messages
1,152
Location
In a house in Ohio
They could be patched over to another talkgroup or they could be working off another talkgroup. Or you might not be listening to the correct tower to hear them.
 

mdulrich

Member
Feed Provider
Joined
Dec 9, 2002
Messages
1,613
Location
Van Wert, Ohio
Everything, including Post 6, has been coming in loud and clear on the Lima site the last few days.

Mike
 

spacenerd

Member
Joined
Aug 24, 2005
Messages
32
Location
Wapakoneta,Ohio
Still no MARCS

Thanks for the info but I have not heard a thing all day. I am starting to wonder if my new Bearcat BCD996T is faulty. I am picking up conventional channels fine.
Spacenerd
 

mdulrich

Member
Feed Provider
Joined
Dec 9, 2002
Messages
1,613
Location
Van Wert, Ohio
spacenerd said:
Thanks for the info but I have not heard a thing all day. I am starting to wonder if my new Bearcat BCD996T is faulty. I am picking up conventional channels fine.
Spacenerd
Have you ever heard anything on MARCS? Also, what site are you listening to?

Mike
 

spacenerd

Member
Joined
Aug 24, 2005
Messages
32
Location
Wapakoneta,Ohio
Ohio MARCS

Yes when I first received the scanner I was picking up Wapak, Piqua, Lima along with various conversations on talk groups I could not identify. In the past 48 hrs I have not heard a thing.
Spacenerd
 

red8

Member
Joined
Jan 16, 2004
Messages
641
Location
denham springs la.
When programing the frequencies into the scanner did you put in the
control channel frequencies? And if so, by chance did you inadvertenly
lock out the control channel frequncies? If you did then that could be
the reason why you have not received any traffic on the MARCS or any trunk system.
 

mdulrich

Member
Feed Provider
Joined
Dec 9, 2002
Messages
1,613
Location
Van Wert, Ohio
spacenerd said:
Yes when I first received the scanner I was picking up Wapak, Piqua, Lima along with various conversations on talk groups I could not identify. In the past 48 hrs I have not heard a thing.
Spacenerd
Make sure you have all the control channels programmed for the site/s you are trying to monitor. Double check your programming if you have added or deleted ANYTHING, ANYWHERE in the scanner in the last couple of days since funny things happen when you think you didn't change something. The Lima site is using 867.6875 (the primary cc) and I don't think it has changed lately. Lots of traffic on this site.

Good luck,

Mike
 

spacenerd

Member
Joined
Aug 24, 2005
Messages
32
Location
Wapakoneta,Ohio
OSP on Ohio MARCS

I think I have finally fixed the problem, it was my antenna connections. Things are working much better now.
Thanks to all.
Spacenerd
 
Status
Not open for further replies.
Top