Peak Performance cento 9.0 and linux hosting 2011/DEC - Word Nwes

Status
Not open for further replies.

CreariPneunse

Completely Banned for the Greater Good
Banned
Joined
Dec 4, 2011
Messages
1
Søgemaskineoptimering for dig

Det kan være et enkelt, flere eller alle af nedenstående områder, vi skal arbejde sammen om for at skabe synlighed og opnå større omsætning for dig:

Søgeordsanalyse – en grundig analyse af, hvad dine potentielle kunder efterspørger på Google. Ofte sker dette på basis af dine egne forslag krydret med vores faktuelle viden og erfaring. Det er en stærk cocktail!
Indholdsoptimering – dine tekster skal tale til både søgemaskiner og mennesker, og de skal konvertere.
Konkurrentanalyse – vi skal vide, hvad vi er oppe imod. Og hvor vi kan slå dine konkurrenter. Og vi slår dem.
Analyse af dit CMS – den platform din hjemmeside er bygget på. Hvad skal ændres – og hvad bør ændres. Den udmunder i en køreplan til dig og dit webbureau.
Linkbuilding – links er stadig et afgørende element i at opnå synlighed.
Konverteringsoptimering – det er ingen nytte til at ligge nr. 1 og få masser af trafik, hvis trafikken ikke konverterer til betalende kunder. Her kan vi bringe nogle af de stærkeste kompetencer i Danmark på banen, hvis der skal mere til, end vi selv kan levere.
Brug af sociale platforme som Twitter, G+ med flere – rådgivning og opstart af en aktiv tilstedeværelse.
INGEN abonnementsperioder eller binding hos Concept Interest. Absolut ingen!

En af de mange fordele, du får som kunde hos os er, at vi er helt neutrale. Vi bygger ikke hjemmesider, og vi har ingen økonomisk interesse i at anbefale dig at få en ny hjemmeside, få et helt nyt design etc. Vores eneste interesse er dine placeringer i søgemaskinerne og din internet markedsføring – og at du får noget ud af indsatsen. Derfor sender vi ofte vores kunder til en specialist i konverteringsoptimering også – for hvad er en god placering i Google værd, hvis det ikke giver dig flere penge i kassen? Trafik er ikke målet i sig selv – men salg er.
Billig og bedste søgemaskineoptimering?

Du finder ikke færdige pakkeløsninger hos os. Vi har respekt for dig og din forretning, og derfor er hver eneste opgave nøje vurderet og prissat ud fra den indsats, der skal lægges.

Billig søgemaskineoptimering er reelt den løsning, der giver dig det største udbytte – og ikke nødvendigvis den løsning, der koster det mindste beløb. Det er stadig billigere at betale 10.000 kr. for at få placeringer, der øger salget dramatisk, end det er at betale 5.000 kr. for noget, der ikke giver de ønskede resultater i søgemaskinerne.

Konklusionen er ligetil: Billigste søgemaskineoptimering er den optimering, der giver dig det største udbytte – og ikke den optimering, du kan købe for det laveste beløb! Billig er ikke altid billigst. Og dermed er der også svaret på, hvad den bedste løsning er.
Priser på søgemaskineoptimering hos Concept Interest

Timesatsen for arbejde med søgemaskineoptimering er 1.495 kr. ekskl. moms. Som oftest er prisen på søgemaskineoptimering dog opgjort som et fast tilbud, men der er særlige opgaver, hvor det kun er muligt at afregne vores konsulentbistand pr. time – og altid efter aftale.
Nr. 1 på Google?

Har du søgt efter garanti for placeringer i Google? Det finder du ikke her, og det skyldes et ubestrideligt faktum:
lle, der giver disse garantier, er enten ude på et skråplan eller komplet uvidende om, hvad de beskæftiger sig med. Det er hårde ord, men det er sådan, det er! Ingen kan udstede en garanti om at bringe dig op som nr. 1 på Google. Vi kan til gengæld garantere dig vores professionelle indsats, vores hjerteblod og respekt for din forretning i arbejdet med SEO. Og at vi også er her i morgen.

Kernekompetencen er online dominans

Vi har været med i front online siden forrige årtusind – vores kompetencer online startede stort set samtidig med Google i 1999. Det er primært søgemaskineoptimering, det handler om – men også andre facetter af SEM (Search Engine Marketing) som f.eks. SEA (Search Engine Advertising). Sidstnævnte er i Danmark koncentreret om Google Adwords.

Engang var vi også et reklamebureau. Vi har pr. 1. april 2008 outsourcet de traditionelle reklamebureauaktiviteter til en god samarbejdspartner, som på bedste vis fortsat løfter de opgaver, vi ikke længere håndterer i huset. Det betyder, at du fortsat trygt kan kontakte os med reklameopgaver, der ikke er online baserede. Vi sørger for, du kommer i de bedste hænder alligevel.

Det kan være en enkelt brochure, en landsdækkende kampagne, en hjemmeside eller noget helt tredje. Der arbejdes struktureret med at identificere dine kerneværdier, og de udmøntes i arbejde, der skaber resultater – ofte i et nært samarbejde med research-bureauer, fotografer, mediebureau og andre, der bidrager med specialkompetencer.

Kompetencerne er i spændingsfeltet mellem os indbyrdes, i samarbejdet med vores dygtige partnere og leverandører og – ikke mindst – i synergien mellem dig og os.

Til højre kan du klikke dig frem til lidt mere uddybende information om de underliggende kompetenceområder, der hører til en komplet og bæredygtig løsning, der skaber dominans i dit marked.

Lad os diskutere, hvordan vi bedst kan skabe succes for din virksomhed med Google søgemaskineoptimering og anden online markedsføring.
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads

Top